ENGIE zakelijk: tot wel 10% korting Ondernemersvoordeel

Ondernemen kan wel degelijk duurzaam en voordelig zijn. Natuurlijk moet u dan wel slim ondernemen. Elke ondernemer wilt het zodanig aanpakken, maar gaat niet vanzelf. Er kunnen altijd tips en dergelijke gebruikt worden om het ondernemen te vergemakkelijken. Duurzaam ondernemen betekent ook  milieu-vriendelijk bezig zijn. Start bijvoorbeeld met het afnemen van 100% groene stroom. ENGIE brengt uw bedrijf goed in stelling dankzij het Ondernemersvoordeel. Wilt u dat ook toepassen?

Ondernemersvoordeel, hoe werkt dat?

Om als ondernemer erkent te worden moet u natuurlijk voldoen aan bepaalde eisen. U moet onder andere ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel als zzp’er of mkb’er. ENGIE heeft dan een heel speciaal product voor u indien er een zakelijk contract wordt afgesloten. Dat is het Ondernemersvoordeel. U krijgt bij dit contract tenminste 5%korting  en ten hoogste 10% korting op uw energiefactuur.

Voordelen van Ondernemersvoordeel

Duurzaam ondernemen heeft ook tal van voordelen, bij ENGIE tenminste. De voordelen gekoppeld aan het zakelijk contract van ENGIE zijn:

  • 100% Groene stroom- dat is standaard
  • Inzicht met MijnENGIE en de ENGIE-APP- u kunt 24/7 zelf uw energiezeken regelen en checken 
  • Ondernemersdesk- Service zodra u dat nodig heeft, ook telefonisch
  • Advies over hoe te besparen binnen uw bedrijf
  • Begeleiding bij Duurzaamheidsdoelstellingen
  • Laadpaal thuis of bij uw bedrijf- wordt geleverd door ENGIE
  • Overstapservice- wordt geregeld door ENGIE bij belangstelling
  • Afrekening per jaar- Elk kalenderjaar volgt er een afrekening, BTW specificatie apart

Met deze voordelen gaat u samen met uw bedrijf zeker betere tijden tegemoet. ENGIE doet er alles aan om het ondernemersklimaat zo goed mogelijk te ondersteunen. Bereken dus het voordelig tarief welke u gaat betalen voor uw bedrijf bij ENGIE.

ENGIE heeft naast zakelijke contracten ook particuliere contracten. Voordelig en betrouwbaar, maar dat wilt niet zeggen dat ze automatisch perfect zijn voor alle consumenten. Daarom kunt u altijd energie vergelijken. Er zijn tal van andere consumenten die ook energie aanbiedingen aan u presenteren. De klant kan zelf bepalen waar het voordeel werkelijk zit aan de hand van simpele berekeningen. Bespaar vandaag nog en stap over.

Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie