Energiemaand stunt bij Qurrent: Kies voor 1 jaar Prijs Zeker contract en betaal 1 maand NIET voor stroom!

Handelen vanuit een financieel oogpunt is het kenmerk van nagenoeg alle bedrijven. Maximalisatie van de winst is de drijfveer om de onderneming te draaien. Energieleveranciers zijn ook ondernemingen die dat doen, ze moeten winsten uitkeren aan onder andere aandeelhouders. De meeste tenminste, maar er zijn ook uitzonderingen op de regel. Qurrent is in deze zeker één der uitzonderingen. Elk huishouden moet uiteindelijk goed gebruik kunnen maken duurzame energie. Wat ze gebruiken moeten ze in principe zelf kunnen opwekken. Dat is de ideale situatie. Qurrent wordt steeds weer genoemd als men praat over de groenste energieleveranciers. Kort gezegd, ze zijn de Allergroenste volgens de consumentenbond en ze willen u ook deelgenoot daarvan maken. En er is geen betere gelegenheid dan over te stappen tijdens de Energiemaand.

Wat houdt deze aanbieding in?

Het 1 jaar Prijs Zeker contract van Qurrent houdt onder andere het volgende in:

  • U heeft dan de keus uit alleen zon- of windenergie uit Nederland
  • Aan dit contract krijgt u 1 maand GRATIS stroom ( dit wordt van uw jaarnota verrekend als een welkomstkorting)
  • De kans om een scherpe prijs te betalen voor groene stroom & CO2-gas gedurende het contractjaar( ook de kans om te behoren tot de allergroenste familie van Qurrent)

Qurrent houdt het simpel voor u zoals u het zelf leest. Ze geven u gewoon de kans om over te stappen naar een energieleverancier die levert wat ze hebben afgesproken met u.

Overstappen naar Qurrent, hoe doet u dat?

Dat gaat volgens een bepaald stappenplan. Bij de aanmelding worden uw gegevens en de einddatum van uw huidig contract opgevraagd. Daarna ontvangt u het nieuw gekozen contract van Qurrent met het termijnbedrag.  als alles OK blijkt te zijn, dan wordt uw huidig contract opgezegd volgens de geldende regels. Heeft u een slimme meter? Dat is van belang voor de verdere aanpak. Start Qurrent met de levering aan u , dan krijgt u een notificatie daarvan. Vanaf dat moment bent u GROENER!

Berekent u dus zelf maar hoe u kunt besparen met bijvoorbeeld Qurrent. U kunt de energie calculator op de site van GoedkoopsteEnergie.com gebruiken om de diverse contracten op het voordeel te toetsen. Van elk contract krijgt u op basis van UW ingevoerde verbruikswaarden voor stroom & CO2-gas en het leveringsadres een prijsopgave. Dat bedrag betaalt u in principe gedurende het contract. U staat ook vrij om de energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zodoende kunt u goed uitmaken welk contract de BESTE keus is voor u.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie