Energiemaand stimuleert Energiedirect.nl om te trakteren op verhoogde cashbacks!

Het is weer zo ver, Energiedirect.nl is gaan evalueren en is tot de conclussie gekomen dat u gestimuleerd moet worden om groene stroom & CO2 neutraal gas moet afnemen. Hoe vaak voert u geen conversaties over groene stroom? Wat doet u er uiteindelijk mee? Vaak genoeg gaan de meeste consumenten niet over tot actie. Ze blijven hun energieleverancier trouw als het hun een voordeel oplevert of niet. En dat is juist waarom Energiedirect zich geroepen voelt om daar verandering in te brengen. Echt 100% groene stroom afnemen kan ook tegen een mooie korting. Per heden zijn er EXTRA verhoogde cashbacks en veranderde PSV proposities doorgevoerd bij Energiedirect.nl. Leest u mee?

Energiedirect.nl gaat los met de cashbacks

Wilt u echt de stap ondernemen om te besparen? Wilt u meer dan alleen een scherpe prijs? Dan is Energiedirect.nl zeker een kandidaat die u ter overweging kunt nemen. Als energieleverancier weet Energiedirect.nl dat u ook graag wilt gaan besparen. En daar spelen ze op diverse manieren op in. Het laatste dat ze gedaan hebben is het verhogen van cashbacks voor alle propsities. Alles is mooi verspreid over alle gangbare contracten. Zowel de reguliere aanbiedngen als de PSV Energie proposities zijn nu nog beter en voordeliger. In onderstaand tabel kunt u de oude en nieuwe cashbacks bekijken. U kunt dan zelf het verschil aanschouwen om uiteindelijk een gerichte keuze te maken.

Proposities100% groene stroom & CO2 neutraal gasOude CashbackNieuwe Cashback
Regulier 1 jaarja Euro 100Euro 130
Regulier 2 jaarja
Euro 15Euro 175
PSV 1 jaarja Euro 85 FAN-store cadeaukaartEuro 135 FAN-store cadeaukaart
PSV 2 jaarja Euro 135 FAN-store cadeaukaartEuro 180 FAN-store cadeaukaart
PSV 3 jaarjaEuro 185 FAN-store cadeaukaartEuro 200 FAN-store cadeaukaart

Energiedirect.nl geeft meer dan een scherpe prijs terug

U krijgt van Energiedirect.nl meer dan een scherpe prijs. Er zijn tal van andere toevoegingen die u krijgt als klant. Deze zijn onder andere:

  • 100% Wind en CO2-neutraal gas(Standaard)
  • Scherpe deal, ook voor de trouwe klanten
  • Tankey app- tot wel 5 cent besparen per liter
  • Regelneef app- alles wordt met gebruik van deze app simpeler
  • Overstapservice

Dit is wat Energiedirect.nl u aan te bieden heeft. Er zijn wel andere aanbieders van groene stroom en CO2 gas die u kunt gebruiken ter vergelijking. Energie vergelijken geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden op de markt. Maak gebruik van uw recht van vergelijken en bekijk de energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com. Deze onafhankelijke vergelijkingssite helpt u heel graag met het besparen van wel honderden euro’s. Go for it!

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie