Energiemaand special: Sluit van een 3 jaar vast contract bij Engie en krijg een Philips Hue pakket t.w.v. €149,- GRATIS!

Engie is leverancier  en producent van groene stroom & CO2-gas. De energie wordt op verantwoorde en duurzame wijze geproduceerd op diverse locaties. Engie probeert het ALTIJD positief te houden. Als leverancier van groene energie is het van eminent belang om te denken in termen van ‘energie van morgen’. De markt is zeer gevoelig voor verandering. de leverancier moet er dus voor zorgen dat haar producten weerbaar zijn voor verandering. De toekomst moet duurzaam blijven! Engie voert altijd sterke campagnes , omdat ze op het gevoel van de consumenten inspelen. Ze geven nù al wat de klant morgen verwacht. Door hard werken houden ze het op een bepaald niveau. Hun producten en contracten zijn zeer goed in mekaar gezet en verdienen zelfs veel meer gepromoot te worden. En gezien november in het teken staat van de energie, is het de geschikte tijd om weer klanten te werven.

Sluit een 3 jaar vast contract bij Engie en ontvang geheel GRATIS een Philips Hue pakket t.w.v. €149,-

Per vandaag is er een campagne gestart waarbij Engie voornamelijk groene windstroom promoot i.c.m. CO2-gas. Dit wordt gepromoot als het dual fuel contract. Het is een 3-jarig contract met tal van voordelen. Engie geeft zelfs aan dat het één der voordeligste contracten is op de markt. Wat zijn de voordelen? U krijgt ten eerste gegarandeerd 100% groene windstroom uit het windmolenpark aan de Noordzee + CO2-gas tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast krijgt u toegang tot de ENGIE-app middels een persoonlijk account. Met dit account heeft u 1 x 24 uur toegang en bent zelf instaat te kijken wat uw verbruik en dergelijke zijn op dat moment.

Om het voordeel duidelijker te maken geven wij een voorbeeld. U heeft een verbruik van 1840 kWh aan stroom en 1100 m³ aan CO-2 gas. Met deze verbruikswaarden betaalt u bij het sluiten van het 3 jaar vast dual fuel contract per maand niet meer dan €96,-. Daarnaast komt u in aanmerking voor een GRATIS Philips HUE lampenset ter waarde van €149,-. Ruikt u voordeel? Bekijk dan op als uw contract ook zo voordelig kan uitkomen met de energievergelijker op GoedkoopsteEnergie.com. U vult simpel uw verbruikswaarden voor groene stroom & gas plus het adres in. Op basis van deze gegevens wordt er dan een berekening gemaakt. Dat kan zeer waarschijnlijk uw te betalen factuurbedrag worden. Ook voor andere energieaanbiedingen van ENGIE en concurrenten is GoedkoopsteEnergie uw bron.  Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie