Windunie

De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe manieren van energie opwekken ontwikkeld. Tegenwoordig kan men met bijvoorbeeld het zonlicht energie opwekken. Men kan echter ook al langere tijd energie opwekken met behulp van de wind. In de afgelopen jaren is dit verder doorontwikkeld door meerdere instanties. Een instantie die zich hierin gespecialiseerd heeft, is Windunie.

Samenwerkingsverband

Windunie is in de basis een samenwerkingsverband tussen verschillende eigenaren van Nederlandse windmolenparken. Deze windmolenparken staan vaak op weilanden en akkers. Indien u klant van Windunie wordt, krijgt u volledig groene stroom. Deze groene stroom is op eigen bodem opgewekt. U heeft, als klant, namelijk de keus welke molenaar uw energie op mag/gaat wekken. Hierdoor kunt u echte windenergie uit de regio verkrijgen. Dit is een erg duurzame vorm van energieopwekking.

Korting

Windunie geeft momenteel aan alle klanten een interessante korting. Bij de prijsstelling kijkt men naar het tarief van een regionale energieleverancier. Op dit tarief geeft Windunie €0,25 korting per kWh. Hierdoor bent u goedkoper uit bij Windunie én heeft u ook nog eens volledig groene energie uit uw regio. Mede door deze voordelen is Windunie de afgelopen periode nadrukkelijk gegroeid. De verwachting is dan ook dat dergelijke initiatieven het uiteindelijk gaan winnen van de grote en logge energiemaatschappijen.

Een ander voordeel van Windunie is bijvoorbeeld ook dat u een contract voor onbepaalde tijd af kan sluiten zonder opzegtermijn!

Overstappen naar andere energieleverancier

U kunt erg veel geld besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Bent u enthousiast geworden over Windunie? Vergelijk op onze website de tarieven van Windunie met de tarieven van andere energieleveranciers. Met behulp van die informatie kunt u de juiste keuze maken met betrekking tot uw nieuwe energieleverancier.

Heeft u goede of slechte ervaringen met Windunie? Laat het aan ons, en aan heel Nederland, weten door een reactie te plaatsen op onze website. Dit wordt erg gewaardeerd!