Vrijopnaam

Op onze website hebben we een hoop energieleveranciers staan. Toch kan er maar één energieleverancier de eer hebben om de jongste leverancier te zijn. Dit is Vrijopnaam!

Vrijopnaam is een geheel nieuwe, en onderscheidende, energieleverancier. Pas sinds 2015/2016 is deze energieleverancier actief. Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen zijn de initiatiefnemers van deze energieleveranciers.

Missie

Vrijopnaam heeft een duidelijke missie vastgesteld: Iedereen wekt zijn energie op. Om deze missie te waarborgen, krijgen alle klanten van Vrijopnaam de mogelijkheid tot het opwekken van zonne-energie zonder zelf zonnepanelen op het eigen dak te plaatsen. U kunt echter wel zonnepanelen kopen, maar deze worden elders in Nederland neergezet. Hiermee profiteert u echter wel van de voordelen van de zonnepanelen omdat deze panelen toch op uw naam staan. Dit is een volledig nieuwe manier van energielevering. De drie oprichters wilden een compleet nieuwe dimensie aan de energiemarkt geven en dat is behoorlijk gelukt. Door het laten installeren van zonnepanelen op een andere plek in Nederland, is de klant een stuk flexibeler geworden. Men hoeft geen rekening met de zonnepanelen te houden indien men bijvoorbeeld gaat verhuizen. Tevens kunnen mensen, die zonnepanelen normaliter lelijk vinden, nu ook zonnepanelen aanschaffen. De zonnepanelen liggen tenslotte niet op hun eigen dak!

Duurzame energie

De energieleverancier wil toe naar wereld waarbij alle energie duurzaam opgewekt wordt. Dit kan onder andere door veelvuldig gebruik te maken van de zonnepanelen. Om dit te bewerkstelligen, heeft Vrijopnaam geen direct verdienmodel. Men verdient alleen geld door de maandelijkse (vaste) leveringskosten.

Energietarieven vergelijken loont!

Het vergelijken van energietarieven kan voor u erg lonend zijn. Door over te stappen naar een andere energieleverancier kunt u een hoop geld besparen. Wij helpen u hierbij! Op onze website kunt u allerlei tarieven van verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken.

Indien u goede/slechte ervaringen met een bepaalde energieleverancier weten, kunt u dat aan heel Nederland laten weten door een reactie te plaatsen!