Vandebron

De afgelopen jaren is de energiemarkt fors veranderd. De energieleveranciers zijn innovatiever geworden en er zijn meerdere nieuwe diensten op de markt gekomen.

De energieleverancier Vandebron heeft een geheel nieuwe dimensie aan de energiemarkt gegeven. In 2013 is deze energieleverancier opgericht door een groep ondernemers die een unieke gedachte hadden: waarom is het niet mogelijk om de energie rechtstreeks van een energiebron te kopen? De oprichters van Vandebron vinden de huidige energiemarkt log, ouderwets en vastgeroest. Mede daarom hebben ze hun eigen onderneming opgestart!

Marktplaats

Vandebron is een Marktplaats begonnen waarop lokale energiebronnen hun energie kunnen verkopen. De afnemers kunnen op de marktplaats van Vandebron zelf hun energiebron bepalen en daar de energie bij afnemen. Dit kan bijvoorbeeld een buurman zijn met een dak vol met zonnepanelen of een windpark aan de kust van Nederland.

Vandebron brengt op een simpele en duurzame manier vraag en aanbod bij elkaar. Op deze manier wordt de energieleverancier min of meer uit de keten gehaald. Dit heeft als voordeel dat alles effectiever en efficiënter wordt.

Het doel van Vandebron is dat iedereen zelf energie kan kopen en verkopen. Dit is erg duurzaam en bovenal erg goed voor onze toekomstige generaties.

Tarieven

De tarieven voor de energie via Vandebron zijn afhankelijk van de aanbieder. De aanbieder kan, tussen bepaalde grenzen, zijn eigen prijs bepalen voor de energie.

Indien u interesse heeft in een dergelijke energieleverancier, is het handig om de prijzen goed te vergelijken. Wij helpen u hier een handje mee! Op onze website kunt u per energieleverancier de prijzen bekijken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot het vergelijken van energietarieven tussen verschillende energieleveranciers.

Wij helpen graag alle Nederlands bij het maken van de keuze voor de juiste energieleverancier. U kunt hier ook een handje bij helpen door een reactie/recensie op onze website achter te laten!