UnitedConsumers

Tussen de verschillende energieleveranciers zijn grote verschillen merkbaar en zichtbaar. Sommige energieleveranciers richten zich maar op één criterium; een zo laag mogelijke prijs. Andere energieleveranciers zijn bewust bezig met duurzaam ondernemen en bieden daardoor alleen groene stroom aan. Deze verschillen uiten zich ook in de dienstverlening van de energieleveranciers.

United Consumers is een energieleverancier waarbij de blik voornamelijk gericht is op het zo laag mogelijk houden van de prijs. United Consumers weet op een bijzondere manier de kosten zo laag mogelijk te houden. Zodoende is dit uiteraard voor veel huishoudens een zeer interessante energieleveranciers.

Kortingen

United Consumers kan de tarieven zo laag houden doordat ze kortingen geven. Indien u zich aanmeldt bij United Consumers, kijkt United Consumers naar de tarieven van regionale leveranciers. Op deze tarieven geeft United Consumers vervolgens €0,01 korting per kWh stroom. Hier blijft het echter niet bij!

Elke klant van United Consumers krijgt standaard jaarlijkse een vaste korting van €30,00. Tevens krijgen nieuwe klanten in het eerste jaar een standaardkorting van €70,00.

Door al deze kortingen valt de energie van United Consumers relatief goedkoop uit. De dienstverlening van United Consumers is helder, onder meer doordat men tracht de interne organisatie zo klein mogelijk te houden.

Tarieven vergelijken

Hierboven gaven we al aan dat United Consumers interessante tarieven heeft, maar hoe verhoudt dit zich tot de concurrentie? Wij hebben van alle energieleveranciers de tarieven verzameld en deze informatie stellen wij beschikbaar op onze website! Op basis hiervan kunt u de juiste keuze maken met betrekking tot het uitkiezen van een nieuwe energieleverancier.

Als u goede, of slechte, ervaringen heeft met United Consumers horen wij dat erg graag. U kunt op onze website een reactie/recensie achterlaten, waarmee u uw medemens helpt!