SEPA

SEPA Green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. Dit doet SEPA Green door onder andere gebruik te maken van duurzame energieopwekking. Hierbij maakt men gebruik van uitsluitend Nederlandse productielocaties. Hierdoor krijgt u groene stroom. Deze groene stroom is tevens gewonnen bij u in de regio. Dit klinkt natuurlijk erg goed!

SEPA Green wil zich graag profileren als een gevarieerde organisatie. Het is namelijk niet alleen een energieleverancier. SEPA Green is namelijk ook een adviseur met betrekking tot het beperken van het energieverbruik.

Duurzame energiebronnen

SEPA Green adviseert bedrijven en instellingen zodat het energieverbruik zo laag mogelijk gehouden kan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen. Hierbij kunt u denken aan windenergie, zonne-energie en biomassa. SEPA Green gebruikt hiervoor onder andere zonnepanelen, windturbines, mini-warmtekracht centrale en biomassa ketels.

De nadruk ligt derhalve volledig op het opwekken van groene energie. Hierbij belooft SEPA Green iets bijzonders aan de afnemers:

Minimaal 20 procent van de energie die geleverd wordt, is duurzaam in Nederland opgewekt.

Contracten

SEPA Green biedt meerdere soorten contracten aan. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen vaste contracten en variabele contracten. De vaste contracten lopen van 1 tot 3 jaar.

Deze contracten zijn over het algemeen goed te vergelijken met contracten die andere energieleveranciers aanbieden.

Maar, hoe zit het dan met de prijs? Voor het vergelijken van de prijs van SEPA Green met andere energieleveranciers kunt u gebruik maken van onze website. Wij hebben van alle energieleveranciers waardevolle informatie verzameld die we graag met u delen. Op basis van deze informatie kunt u de juiste keuze maken; met deze keuze kunt u een hoop geld besparen!

Tevens kunt u bij ons een reactie/recensie achterlaten over een bepaalde energieleverancier. Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie!