Qwint

Qwint profileert zich als één van de weinige nog échte Nederlandse energiebedrijven. Hierbij staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Qwint realiseert zich dat ze niet zonder hun klanten kunnen. Mede daarom is de focus compleet op de klant gericht. Klant is koning.

Verder probeert Qwint het hele leven zo simpel mogelijk te houden. Dit geldt ook voor de energie die ze aanbieden. Ze proberen het zo simpel mogelijk te houden waarbij de nadruk op een simpele doch juiste dienstverlening ligt.

Persoonlijk

Het persoonlijke klantcontact is bij Qwint het belangrijkste. Dit uit zich onder andere in het feit dat Qwint geen keuzemenu’s heeft en geen 0900-nummers. Alles moet zo simpel mogelijk zijn en keuzemenu’s zijn over het algemeen enigszins omslachtig.

Zowel particulier als zakelijk

Qwint richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij de particuliere markt zijn duidelijke en marktconforme tarieven vastgesteld. Deze partij werkt overigens ook niet met éénmalige kortingen. Alles moet zo simpel mogelijk blijven en tevens heeft iedereen gelijke rechten, volgens Qwint.

Voor de zakelijke markt kan Qwint meerdere duurzame diensten leveren. Deze energieleverancier maakt hierbij onderscheid tussen MKB en grote bedrijven. Op die manier kan Qwint elk bedrijf de juiste diensten aanbieden.

Prijzen

De prijzen van Qwint zijn marktconform te noemen. Dat zegt echter niet zo veel. Wij hebben daar echter de oplossing voor! Op onze website kunt u alle prijzen van alle energieleveranciers naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken. Met deze informatie in uw achterhoofd kunt u de beste keuze maken.

Als u ervaringen met Qwint heeft, horen wij dat graag! U kunt op onze website een reactie achterlaten, zodat heel Nederland hier van kan profiteren tijdens de zoektocht naar een nieuwe energieleverancier.