Qurrent

De meeste energieleveranciers handelen vanuit financieel oogpunt. Men moet winst maken en deze winst kan uitgekeerd worden aan eventuele aandeelhouders. Toch zijn niet alle energieleveranciers in Nederland ingericht op deze manier.

Qurrent is hierin een afwijkende partij. Qurrent is niet op zoek naar maximale winst. Qurrent wil de situatie bereiken waarbij elk huishouden net zoveel duurzame energie opwekt als verbruikt. Het zelf opwekken van energie is daardoor één van de pijlers bij Qurrent.

Groenste stroomleverancier

Door deze bedrijfsvoering heeft Qurrent meerdere prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Onder andere Greenpeace, de Consumentenbod, WISE en WNF hebben Qurrent drie maal uitgroepen tot de groenste stroomleverancier van Nederland.

Slim omgaan met energie

Qurrent probeert zo slim mogelijk om te gaan met energie. Volgens Qurrent is het in de, nabije, toekomst mogelijk dat elk huishouden net zoveel energie opwekt als dat ze verbruiken. Hiermee gaat men erg bewust met het milieu en de samenleving om.

Om dit doel te behalen maakt Qurrent onder andere gebruik van een innovatieve app. Met deze app is het mogelijk om real time inzicht te krijgen in uw verbruik via uw laptop, computer, tablet of smartphone. Deze app geeft u tevens tips waar u energie op kunt besparen. Door energie te besparen, houden we rekening met onze toekomstige generaties.

Voor het zelf opwekken van energie maakt Qurrent onder andere gebruik van zonnepanelen, een zonnepark en meerdere windparken.

Prijzen vergelijken

Voor veel Nederlanders is de prijs van de energie het belangrijkste criterium. Wij helpen u hier een handje bij! Op onze website kunt van alle prijzen vinden van alle energieleveranciers. Hierdoor kunt u een perfecte vergelijking maken en uiteindelijk tot de beste keuze komen.

Indien u goede/slechte ervaringen met Qurrent heeft, kunt u dat ook altijd laten weten in een reactie. Hiermee helpt u uw medemens!