Pure Energie

Pure Energie is onderdeel van het energiemerk Raedthuys en heeft haar pijlen gericht op een specifiek gedeelte van de energiemarkt.

Op de website van Pure Energie wordt dit omschreven als ‘The Dutch Dream’. Men wilt Nederland mooier maken, maar men gelooft daarbij ook dat daar meer voor nodig is dan alleen groene energie.

De core business van Pure Energie is groene energie, maar daar blijft het niet bij. Alle winst die Pure Energie maakt, investeert men weer in nieuwe Nederlands groene projecten.

7 garanties

Pure Energie is een redelijke unieke speler binnen de energiemarkt. Dit wordt door hen versterkt doordat ze 7 garanties geven aan de afnemers. Dit is een niet veel voorkomende situatie in de markt van energieleveranciers. Wij hebben de 7 garanties hieronder op een rijtje gezet:

  • De stroom van Pure Energie is groenste van Nederland.
  • Pure Energie verkoopt niet meer energie dan dat ze zelf opwekken.
  • U kunt zelf kiezen uit welke windmolen uw groene stroom komt.
  • Het tarief van Pure Energie is scherp en eerlijk.
  • De winst van Pure Energie is eerlijk voor het milieu en de samenleving.
  • Als klant wordt u beloond door Pure Energie.
  • Pure Energie houdt van persoonlijk contact.

Bovenstaande punten geven perfect weer wat voor organisatie Pure Energie is. Voornamelijk de bovenste drie punten zijn unieke punten in de wereld van de energiemarkt. Mede hierom is Pure Energie al 4 keer tot de groenste energieleverancier van Nederland benoemd!

Prijzen

De prijzen van Pure Energie zijn, naar eigen zeggen, eerlijk en scherp. Toch is het altijd aan te raden om een vergelijk te maken tussen verschillende energieleveranciers. Met behulp van onze website kunt u een perfect vergelijk maken! Wij hebben alle benodigde voor u verzameld.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid tot het geven van recensies. Hiermee kunt u andere Nederlanders helpen bij het maken van de keuze voor de energieleverancier.