Oxxio

Sinds 2008 heeft Oxxio een redelijk unieke positie binnen de markt van energieleveranciers. Oxxio is namelijk zowel leverancier als producent van energie. Oxxio is al langere tijd leverancier van energie, maar sinds 2008 is Oxxio ook producent van energie. In 2008 heeft men een elektriciteitscentrale geopend waardoor men de eigen energie kan produceren. Hierdoor kan Oxxio profiteren van schaalvoordelen en kan men de tarieven zo laag mogelijk houden.

Ondertussen heeft Oxxio hiermee ruim 800.000 klanten verkregen. Deze klanten zijn zowel particulieren als zakelijke klanten; Oxxio richt zich niet specifiek op één bepaalde doelgroep.

Bewust omgaan met energie

Het doel van Oxxio is om alle Nederlanders bewust(er) om te laten gaan met energie. Energie opwekken en verbruiken kan erg schadelijk zijn voor het milieu. Door recente ontwikkelingen wordt gelukkig de gehele energiemarkt steeds duurzamer. Oxxio speelt daar ook een rol in. Het bewuster om laten gaan met energie is één van de hoofdpijlers van Oxxio.

App

Recent heeft Oxxio een nieuwe app voor de smartphone en tablets ontwikkeld. Met deze app heeft elke gebruiker van Oxxio een real time overzicht in het verbruik. Hierdoor is het voor de gebruikers ook mogelijk om het verbruik te analyseren en daar waar nodig verbeteringen door te voeren.

Tarieven

Oxxio probeert de tarieven zo laag mogelijk te houden. Dit stimuleert Oxxio door momenteel bijvoorbeeld een cashback van €175,00 te geven aan nieuwe klanten.

De tarieven van Oxxio zijn relatief laag te noemen in vergelijking met andere energieleveranciers. Met behulp van onze website kunt u een écht goede vergelijking maken tussen Oxxio en andere energieleveranciers. Met behulp van deze vergelijking kunt u de beste keuze maken voor uw nieuwe energieleverancier. Door het kiezen van de juiste energieleverancier kunt u een hoop geld besparen! Tevens kunt u op onze website andere mensen helpen door een recensie achter te laten over bepaalde energieleverancier(s).

Overstappen naar Oxxio is zo gefixt.

Check hieronder welke stappen je doorloopt als je overstapt naar Oxxio:

  • Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging van Oxxio in je mailbox.
  • Binnen een dag kun je jouw eigen Oxxio-account aanmaken. Hierin kun je jouw aanmelding volgen en zie je precies bij welke stap ze zijn.
  • Twee dagen na je aanmelding ontvang je de email met je leveringsovereenkomst en linkjes naar alle belangrijke voorwaarden.
  • Op je leveringsovereenkomst staan ook je termijnbedrag en de datum waarop Oxxio start met energie leveren.
  • Oxxio zegt de overeenkomst met je oude energieleverancier op.
  • Een dag voor de energielevering start vragen we jouw meterstanden online aan ons door te geven.
  • Het duurt meestal 6 weken en máximaal 3 maanden voordat je energie van Oxxio krijgt.
  • En ondertussen zit je natuurlijk geen moment zonder energie!