NLE

De Nederlandse Energiemaatschappij heeft sinds kort een nieuwe naam gekregen: NLE. Deze partij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Sinds 2016 richt deze partij zich eveneens op de Nederlandse telecommarkt. Op de energiemarkt heeft NLE echter veel meer ervaring.

NLE heeft al een lang verleden op de energiemarkt achter zich liggen. In de afgelopen jaren heeft NLE meerdere opzienbarende resultaten behaald. Zo is men sinds 2015 de eerste energieleverancier die binnen één uur na de aanmelding de klant al informeert over het maandelijks te betalen termijnbedrag. Dit was destijds een primeur in de Nederlandse Energiemarkt.

Uitdager

NLE omschrijft zichzelf als een uitdager binnen de markt van de energieleveranciers. Het heeft een eigentijdse uitstraling, te meer omdat men aangeeft dat ze zichzelf ‘niet al te serieus nemen’. Hierdoor krijgt NLE een hele luchtige uitstraling en dat spreekt veel mensen aan.

Daarnaast investeert NLE in unieke dienstverleningen binnen de markt van energieleveranciers. Zo is het bij NLE mogelijk om op dit moment een Tesla Model 3 te bestellen. Dit is een nieuwe volledig elektrische auto die normaliter alleen bij de dealer besteld kan worden. NLE heeft hier afspraken over gemaakt met Tesla, waardoor ze wederom een onderscheidende dienst aan kunnen bieden. Door het aanbieden van zoveel onderscheidende diensten zijn ze een uitdager geworden voor de andere energieleverancier. NLE wil de energiemarkt een nieuw aanzicht geven en probeert dat sinds kort ook op de telecommarkt.

Contracten

Het idee van NLE is dat alles zo simpel mogelijk moet zijn. Dit ziet men ook terug in de prijzen. Deze zijn zeer marktconform te noemen. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Bekijk onze website en vergelijk de prijzen van NLE met de prijzen van andere energieleveranciers.

Indien u goede/slechte ervaringen met NLE heeft, kunt u dat ook altijd laten weten in een reactie. Hiermee helpt u alle Nederlanders!