Main energy

Main Energy heeft zichzelf uitgeroepen tot dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Main Energy richt zich daarmee alleen op de zakelijke markt. Deze partij heeft haar pijlen volledig gericht op de persoonlijke benadering. Men wil van energie een sprekend product maken.

Visie

Main Energy heeft voor zichzelf een visie vastgesteld. Uit deze visie blijkt dat men op een duurzame manier het marktaandeel wil vergroten binnen de zakelijke markt. Men wil dit bereiken door op basis van de klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken.

Innovatieve producten

Voor het inzichtelijk maken van het energieverbruik heeft Main Energy enkele innovatie producten bedacht. Hieronder hebben wij 3 innovatieve producten op een rijtje gezet:

MijnMain: deze online omgeving geeft elke zakelijke klant een perfect inzicht in het energieverbruik. In deze online omgeving is het tevens mogelijk om bepaalde analyses uit te (laten) voeren.

MAINpoort: dit is een app voor de smartphone waarmee Main Energy tracht de gebruiker real time inzicht te geven in het energieverbruik. Tevens is het mogelijk om notificaties aan te zetten indien Main Energy analyseert dat uw energieverbruik afwijkt ten opzichte van uw normale verbruik.

Laadstations: Main Energy heeft in samenwerking met EV-box enkele laadoplossingen op de markt gebracht. Met deze laadoplossingen is het mogelijk om elektrische auto’s snel en duurzaam op te laden.

Bovenstaande voorbeelden laten klaarblijkelijk zien dat Main Energy een duurzame partner is voor zakelijke klanten.

Contracten

Main Energy biedt meerdere verschillende contracten aan voor de zakelijke markt. Bij deze contracten krijgt u een persoonlijke accountmanager. De contracten zijn gespecificeerd op drie verschillende branches: MKB, agrarisch en Aziatisch.

Indien u een vergelijk wil maken tussen Main Energy en andere energieleveranciers, kunt u hiervoor onze website gebruiken. Wij hebben van alle energieleveranciers de broodnodige informatie verzameld!