Innova

Duurzame en groene energie. In feite zijn dat de woorden waar veel energieleveranciers zich mee proberen te profileren. Het is in ieder geval een goed teken dat steeds meer energieleveranciers zich op duurzame energie richten. Duurzame energie is goed voor het milieu, de mens en onze toekomstige generaties. De energieleveranciers spelen hier een grote rol in doordat zij alle huishoudens in Nederland kunnen bedienen.

Innova is één van deze leveranciers; de nadruk hierbij ligt volledig op maatschappelijk ondernemen. Innova is namelijk een energieleverancier die zich richt op MKB’ers en ZZP’ers. Veel bedrijven willen een duurzame uitstraling hebben waarbij maatschappelijk ondernemen het toverwoord is. Innova richt zich puur en alleen op die groep afnemers.

Betaalbaar en duurzaam

Deze, in Den Haag, gevestigde energieleverancier richt zich op MKB’ers en ZZP’ers die betaalbare en duurzame energie willen. Tevens levert Innova hoogstaande service en is er veel vakkennis aanwezig bij deze energieleverancier.

De focus ligt volledig op het maatschappelijk ondernemen van de MKB’ers en ZZP’ers. Een voorbeeld hiervan is de slimme meter die Innova aan haar klanten verstrekt. Met deze slimme meter kunnen de afnemers exact zien hoeveel energie ze verbruiken. Ook is heel overzichtelijk in beeld welke apparaten/voorzieningen de meeste energie nodig hebben.

Door deze gegevens te analyseren kunnen de MKB’ers en ZZP’ers kosten besparen én maatschappelijk ondernemen.

Een andere mogelijkheid die Innova aanbiedt, is het zelf opwekken van energie. Ook dat is een perfect voorbeeld van maatschappelijk ondernemen.

Prijsstelling

Doordat Innova zich puur op de zakelijke markt richt, is deze partij eigenlijk niet te vergelijken met een groot deel van de Nederlandse energieleveranciers. Toch kunt u op onze website een perfect vergelijk maken tussen Innova en de andere energieleveranciers.

Indien u goede/slechte ervaringen met Innova heeft, kunt u dit ook aan heel Nederland laten weten. Wij bieden u de mogelijkheid tot het plaatsen van een reactie!