Huismerk energie

In het verre verleden waren de meeste energieleveranciers grote partijen waarbij het klantencontact alleen bij het hoognodige bleef. In de afgelopen jaren is dit traditionele beeld compleet verdwenen. Steeds meer energieleveranciers haken juist de klanten aan bij het opwekken van groene energie.

Visie

Huismerk Energie doet dit óók. Huismerk Energie zegt hier zelf het volgende over:

“Wij geloven dat energie duurzaam en lokaal opgewekt kan worden en dat iedereen daar aan bij kan dragen”.

Samen met de klanten wil Huismerk Energie een duurzaam resultaat behalen. Dit doet men onder andere door de benodigde energie lokaal te winnen. Een perfect voorbeeld hiervan is de samenwerking met de Nijmeegse Vierdaagse. Huismerk Energie is gevestigd in Nijmegen en voelt zich daardoor betrokken bij dit grootse evenement. Om dit kracht bij te zetten zijn de Vierdaagse en Huismerk Energie een samenwerking aangegaan om het evenement steeds duurzamer te maken. Hierbij maakt men gebruik van energie die men lokaal op kan wekken door bijvoorbeeld zonne- en windenergie.

Huismerk Energie vat dit samen met: Persoonlijk, transparant, duurzaam en vooral dichtbij.

Zelf energie opwekken

Huismerk Energie richt zich voornamelijk op het zelf op laten wekken van energie door de klant. Hierbij maakt men onderscheid tussen windenergie, zonne-energie en waterenergie. Voor alle drie de varianten heeft Huismerk Energie specialistische oplossingen/mogelijkheden.

Vergelijk

Op onze website kunt u een vergelijk maken tussen Huismerk Energie en de andere Nederlandse energieleveranciers. Van alle Nederlandse energieleveranciers hebben wij waardevolle informatie verzameld. Dankzij onze gegevens kunt u een juiste keuze maken met betrekking tot uw energieleverancier. Hiermee kunt u een hoop geld per jaar besparen!

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om op onze website een reactie achter te laten over Huismerk Energie. Heeft u goede of slechte ervaringen met Huismerk Energie? Laat het aan heel Nederland weten, zodat elk huishouden de juiste keuze kan maken.