Greenfoot

De afgelopen jaren is de markt van energieleveranciers overbevolkt geraakt. Steeds meer partijen hebben brood gezien in het leveren van de energieleveranciers. Sommige partijen zijn pure prijsvechters; deze partijen richten zich puur en alleen op de prijs. Andere partijen zijn echter veel duurzamer bezig, waarbij de prijs niet het belangrijkste criterium is.

Eén van deze nieuwe, duurzame, energieleverancier is Greenfoot. Greenfoot is in 2013 opgericht en levert sinds dat jaar energie aan zowel particulieren als aan (kleine) bedrijven.

Zonne-energie park

Sinds enige tijd is Greenfoot eigenaar geworden van een zonne-energie park in Duitsland. Men heeft veel geïnvesteerd in dit park, maar hierdoor kan men wel 1200 huishoudens voorzien van duurzame groene stroom. In dit park van Greenfoot wordt puur en alleen duurzame stroom opgewekt. Hiermee bewijst Greenfoot dat ze bezig zijn met het milieu en een duurzame toekomst.

Dit wordt des te meer versterkt door de samenwerking met Zelfstroom. Sinds enige tijd heeft Greenfoot een samenwerking met Zelfstroom waarbij de nadruk ligt op het realiseren van eigen energie. Het toekomstideaal van deze partijen is dat iedereen evenveel energie op kan wekken als dat zij verbruiken. Hierdoor zal er nooit meer sprake zijn van ‘teveel’ energie en dat is een stuk beter voor het milieu. Greenfoot speelt hier een leidende rol in; de verwachtingen hiervan zijn hooggespannen.

Contracten

Bij Greenfoot heeft u keuzes tussen meerdere verschillende contracten. De prijzen van deze contracten zijn afhankelijk van het type meter dat men gebruikt; een enkele of een dubbele meter.

Voor het vergelijken van alle prijzen van alle energieleveranciers kunt u handig gebruik maken van onze website. Wij hebben alle waardevolle informatie voor u verzameld!

Indien u een positieve/negatieve ervaring met een energieleverancier heeft, kunt u dit ook altijd aan ons (en aan heel Nederland) laten weten!