Greenchoice

Het opwekken van eigen stroom is een extreem goed voorbeeld van een duurzame energieleverancier. Greenchoice is een energieleverancier die zich bezig houdt met het laten opwekken van eigen stroom door de afnemers. Hierdoor richt Greenchoice zich volledig op de groene energie en een duurzame maatschappij.

De stroom die Greenchoice levert is uitsluitend groene stroom. Deze groene stroom wordt voor 70% in Nederland gewonnen. De overige 30% wordt momenteel nog in het buitenland gewonnen, maar Greenchoice wil in 2020 alle energie in Nederland winnen.

400.000 klanten

Op dit moment heeft Greenchoice ongeveer 400.000 afnemers. Deze afnemers kunnen hun eigen stroom opwekken met behulp van de wind, zon, water en biomassa. De meeste klanten van Greenchoice hebben bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van hun huis liggen. Door deze zonnepanelen kunnen ze hun eigen stroomconsumptie opwekken; dit is erg positief voor het milieu.

In Nederland neemt Greenchoice een belangrijke positie in met betrekking tot het opwekken van groene stroom. Dit kunnen de klanten ook erg waarderen.

Contracten

De afnemers van Greenchoice hebben de keus uit verschillende contracten. Alle contracten bevatten 50% windenergie en 50% energie opgewekt uit biomassa. De contracten variëren van een 1-jarig vast contract tot een variabele contract waarbij de marktprijzen gehandhaafd/gevolgd worden.

Ervaringen met Greenchoice?

Met onze website helpen wij graag mensen die op zoek zijn naar de beste, meest voordelige, energieleverancier. Dit doen we onder meer door alle prijzen van de energieleveranciers met elkaar te vergelijken.

Uw mening draagt echter ook bij aan onze website! U heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een reactie op onze website. Met deze reactie kunt u andere mensen adviseren met betrekking tot het kiezen van de juiste energieleverancier. We horen het graag als u ervaring heeft met Greenchoice!