Fenor

Een relatief nieuwe speler op de markt van de energieleverancier is Fenor. Dit bedrijf is in 2011 opgericht door personen die al jarenlange ervaring hebben met de markt van energie. Deze energieleverancier wordt gerund vanuit Heerenveen; u zult derhalve in de bovenste provincies ook de meeste klanten van Fenor kunnen vinden.

Fenor heeft een duidelijke visie opgesteld. Men probeert de dienstverlening op de energiemarkt te verbeteren. Dit doet men onder andere met behulp van de expertise die aanwezig is, dankzij de jarenlange ervaring die de oprichters hebben. Deze ervaring komt goed van pas in de markt van de energieleveranciers. Tevens richt Fenor zich voornamelijk op de korte lijnen met de klant. Klantcontact en klanttevredenheid staat daardoor hoog in het vaandel bij Fenor.

Duurzame energie

Fenor heeft haar focus gelegd op de duurzame energie. Dit uit men niet alleen door groene energie te leveren. De hele interne organisatie is gericht op het zoveel mogelijk ontzien van de onderneming. De medewerkers van Fenor dienen zo min mogelijk papier te verbruiken. Mede daarom heeft Fenor een uitgebreide online dienstverlening.

Een andere pijler van Fenor is het leveren van de groene energie. Voor het leveren van groene energie zoekt Fenor graag de samenwerking op met andere producenten van groene energie in het Noorden van Nederland.

Dankzij de handelswijze van Fenor staat deze partij bekend als een duurzame partner op het gebied van energielevering. De prijzen van Fenor zijn ook helder en overzichtelijk. Men staat er op dat er geen verborgen kosten aan het licht (kunnen) komen.

Prijsvergelijking

Fenor heeft een bepaalde prijsstelling; deze prijs wijkt logischerwijs af van andere energieleveranciers in Nederland. Elke energieleverancier mag haar eigen prijs bepalen. U kunt echter veel geld besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Wij helpen u hier graag mee!

Op onze website kunt u een perfecte vergelijking maken tussen alle energieleveranciers die actief in Nederland zijn.

Heeft u een bepaalde mening over een bepaalde energieleverancier? Laat dit ook aan ons, en aan heel Nederland, weten!