Essent

Een grote energieleverancier in Nederland voor zowel particuliere als zakelijke klanten; Essent. Deze onderneming is ontstaan door fusies tussen EDON en PNEM/MEGA Groep. Vanaf 2009 is Essent onderdeel geworden van RWE; een groot Duits Energiebedrijf.

Producent

De energie die Essent levert, kunnen ze grotendeels zelf produceren. Doordat de productie voor een groot deel in eigen handen is, kan Essent de energie voordelig aanbieden. Qua groene energie is Essent de meest vooruitstrevende partij binnen Nederland. Alle pijlers zijn intern binnen Essent gericht op de groene stroom. Hiermee is Essent voorlopig de meest duurzame energieleverancier van Nederland.

Bedrijfsvoering

De bedrijfsvoering van Essent is sowieso erg duurzaam te noemen. Binnen Essent zijn ze continue bezig met het milieu en het zo min mogelijk verspillen van energie/grondstoffen.

Op de website kunt u de actuele tarieven van Essent bekijken. Om een juist beeld van de huidige tarieven te krijgen, ziet u op deze website eveneens de tarieven van de concurrenten van Essent.