Energieflex

Een van de meest innovatieve partijen binnen de markt van energieleveranciers is Energieflex. Deze partij gaat volledig in tegen de normale gang van zaken binnen de markt van de energieleveranciers. Hierdoor neemt Energieflex een unieke positie in ten opzichte van de concurrenten.

Prepaid

Energieflex presenteert zichzelf als de eerste energieleverancier die gebruik maakt van prepaid energie. Dit systeem is gebaseerd op de prepaid bij de (ouderwetse) mobiele telefoontoestellen.

De afnemers van Energieflex betalen hierdoor alleen voor de daadwerkelijke energiekosten die ze gebruikt hebben. Hierdoor hebben de afnemers van Energieflex een duidelijk overzicht.

Als u klant wordt van Energieflex, zal het volgende traject in gang worden gezet:

  • Opwaarderen; u kunt uw tegoed opwaarderen met een bedrag naar keuze.
  • Gebruik; u kunt de elektrische apparaten in uw huis gewoon volgens regulier gebruik gebruiken.
  • Controleren/analyseren; tijdens de periode kunt u uw verbruik controleren en analyseren.

Zodra uw prepaid tegoed op is, krijgt u van Energieflex een seintje. U kunt vervolgens weer uw tegoed opwaarderen. Dit is een continue gang van zaken, waardoor u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Voordelen

Door deze unieke manier van energielevering geniet u van enkele specifieke voordelen. Allereerst bent u erg flexibel; u bepaalt zelf hoeveel geld u per maand aan energie wil/kan besteden. Na enige tijd krijgt u een veel beter inzicht in uw energieverbruik. Hierdoor kunt u flink wat kosten besparen.

Vergelijken

Het besparen op de energiekosten is sowieso een hot item voor veel Nederlanders. Wij helpen u daar een handje bij!

Op onze website kunt u allerlei verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Op basis van deze vergelijking kunt u de beste keuze maken; in veel gevallen is het lonend om over te stappen naar een andere energieleverancier.

Op onze website kunt u tevens meningen/ervaringen achterlaten over bepaalde energieleveranciers; hier helpt u uw medemens mee!