Eneco

Door een aantal fusies van kleine energieleveranciers is Eneco ontstaan. Deze kleine energieleveranciers hebben hun krachten gebundeld, waardoor ze momenteel een sterke positie in hebben genomen. Op dit moment levert Eneco energie aan particulieren en zakelijke klanten binnen België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

2,1 miljoen klanten

In 2011 heeft Eneco tevens Oxxio overgenomen. Oxxio was destijds een grote partij, waardoor Eneco nu ongeveer 2,1 miljoen klanten hebben. Daarmee zijn ze kleiner dan Nuon, maar alsnog één van de grootste van Nederland. Eneco vindt het van belang dat we gezamenlijk zuinig omgaan met ons klimaat. Zij investeren dan ook in verschillende projecten. Wist u bijvoorbeeld dat de Toon thermostaat u laat zien hoeveel u kunt besparen in en om huis? Met Toon bent u namelijk de baas over uw eigen energie en gasverbruik. U kunt per dag of per week en zelfs per maand bekijken hoe hoog of hoe laag uw verbruik was. Wel zo handig want wanneer uw verbruik hoog blijkt dan kunt u direct beginnen met energie en gas besparen.

Duurzame energie

Eneco richt haar pijlen volledig op duurzame energie. Eneco is hier behoorlijk onderscheidend in; Eneco biedt namelijk de groene stroom aan voor de prijs van grijze stroom. Hierdoor is het erg voordelig om deze duurzame vorm van energie af te nemen. De prijs voor groene stroom is niet meer duurder dan grijze stroom dus niets houdt u tegen.

Eneco tarieven vergelijken

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de tarieven van Eneco. Daarnaast kunt u ook deze energieleverancier vergelijken met andere energieleveranciers. Op basis van die informatie kunt u de beste keuze maken, zodat u zo min mogelijk geld uitgeeft aan uw energiekosten.

Al klant van Eneco?

Misschien bent u al klant van Eneco en bent u straks blij verrast wanneer u ziet dat uw energiekosten nog goedkoper kunnen. Een energievergelijk maken is gratis en het biedt u inzicht in de huidige prijzen op de energiemarkt. De prijzen veranderen namelijk en blijven niet jaren hetzelfde. De goedkoopste energieleverancier vindt u dan ook op GoedkoopsteEnergie.com.