Delta

Delta is een bedrijf dat zich richt op meerdere markten. Delta is actief in bijvoorbeeld internet en telefonie, maar de core business is energie. Delta neemt, dankzij enkele unieke kenmerken, een unieke plek in binnen de Nederlandse markt van energieleveranciers.

Een groot deel van het stroom van Delta is groene stroom. Deze groene stroom wordt zelfs volledig in Nederland opgewekt. Hiermee lijkt Delta een heel erg duurzaam bedrijf. In de praktijk valt dit helaas ietwat tegen.

Grijze stroom

Delta levert, zoals we hierboven al zeiden, veel groene stroom aan huishoudens binnen Nederland. Toch wordt het bedrijf nog niet gezien als een duurzaam bedrijf. Dit komt doordat Delta ook nog genoeg grijze stroom produceert.

Delta biedt aan haar klanten wel de mogelijkheid om op ieder moment over te stappen van grijze naar groene stroom, of andersom.

Groot afzetgebied

Delta richt zich niet alleen op afnemers uit Nederland; het is actief in meerdere buitenlandse landen. Hiermee verschaft Delta zichzelf een groot afzetgebied. Dit wordt nog eens versterkt doordat Delta niet alleen maar energie levert. Delta is namelijk ook gespecialiseerd in het verzorgen van telefonie en internet. Delta heeft hiermee een breed scala een diensten die ze aan (kunnen) bieden.

Naar de buitenwereld toe wil Delta als een duurzaam bedrijf worden gezien. Binnen dit bedrijf staan innovatieve diensten hoog in het vaandel. De medewerkers van Delta zijn continue op zoek naar nieuwe/innovatieve diensten.

Tarieven

Het vinden van de beste energieleverancier is een lastige klus. Wij hebben dit voor u makkelijk gemaakt doordat wij van alle energieleveranciers de prijzen hebben verzameld. Op basis van deze informatie kunt u naar de tarieven van Delta en alle andere Nederlandse energieleveranciers kijken.

Tevens kunt u bij ons uw ervaringen met energieleveranciers achter laten. Op die manier vergaren wij voor u en andere bezoekers erg veel informatie over de verschillende energieleveranciers in Nederland.

Vergelijk dus direct de prijzen en laat uw ervaringen/meningen op onze website achter!