De Vastelastenbond

Binnen Nederland zijn enkele partijen actief bezig om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende energieleveranciers. Onze website is hier een uitstekend voorbeeld van. Daarnaast zijn er meerdere partijen bezig om te bemiddelen tussen verschillende partijen. De Vastelastenbond is hier een perfect voorbeeld van.

De Vastelastenbond is een organisatie met één hoofddoel; het realiseren van het beste energieaanbod. De Vastelastenbond probeert dit doel op verschillende manieren te realiseren. Hieronder vertellen wij meer over deze unieke partij binnen de wereld van de energieleveranciers.

Onderhandelen

De Vastelastenbond onderhandelt met allerlei verschillende energieleveranciers over aantrekkelijke prijzen. De Vastelastenbond zegt hier zelf het volgende over: “De Vastelastenbond werkt uitsluitend samen met leveranciers die de administratie, communicatie en voorwaarden op orde hebben. Continu marktonderzoek biedt ons inzicht in de werkwijze van alle energieleveranciers in Nederland en bepaalt met welke partijen en energieleveranciers de onderhandelingen worden aangegaan”.

Dit houdt eigenlijk in dat De Vastelastenbond voor iedereen de beste uitgangspositie probeert te verschaffen. De Vastelastenbond probeert bij allerlei energieleveranciers een collectiviteitskorting te bemachtigen. Door deze korting kan De Vastelastenbond een lager energietarief aanbieden in vergelijk met de situatie waarbij u zelf het contract afsluit bij de desbetreffende energieleverancier.

Contracten

De Vastelastenbond biedt verschillende contracten aan; variërend van een 1 jaar vast contract tot een onbepaald variabel contract. Bij deze contracten maakt De Vastelastenbond ook gebruik van de kortingen die ze weten te bemachtigen.

De Vastelastenbond richt zich tevens op de groene energie. Hiermee wil men een duurzame partij worden/zijn.

Prijzen vergelijken

De Vastelastenbond probeert door middel van collectiviteitskortingen de kosten zo laag mogelijk te houden.

U kunt echter ook zelf erg gemakkelijk de prijzen met elkaar vergelijken. Wij hebben hier een handige tool voor ontworpen op deze website! Hiermee kunt u, op basis van de huidige prijzen, een perfect vergelijk maken. U kunt hierdoor een hoop geld per jaar besparen!