De Groene belangenbehartiger

In Nederland bestaan meerdere energieleveranciers die zich specifiek richten op één bepaalde branche. De Groene Belangenbehartiger is hier een uitstekend voorbeeld van. Deze energieleverancier richt zich specifiek op bedrijven die actief zijn binnen de agrarische sector. Deze bedrijven hebben nagenoeg altijd specifieke wensen/eisen met betrekking tot hun energieleverancier. De Groene Belangenbehartiger heeft dit ingezien en speelt hier zo goed mogelijk op in.

Specialistische kennis

De werknemers van De Groene Belangenbehartiger hebben specifieke en specialistische kennis over bedrijven in de agrarische sector. Hierdoor kan deze energieleverancier zich perfect profileren voor dergelijke bedrijven uit de agrarische sector.

Het grote doel van De Groene Belangenbehartiger is om de agrarische bedrijven in de nabije toekomst CO2-neutraal te maken. Dit probeert De Groene Belangenbehartiger onder andere door het gebruik van zonnepanelen zoveel mogelijk te promoten. Indien agrarische bedrijven gebruik maken van zonnepanelen worden ze in feite hun eigen energieproducent.

De producten van De Groene Belangenbehartiger zijn specifiek ingericht voor bedrijven uit de agrarische sector. Zo biedt De Groene Belangenbehartiger verschillende contracten aan: variërend van 1 jaar vast tot aan een variabel contract.

Biomassa

De Groene Belangenbehartiger heeft verder haar pijlen gericht op het opwekken van energie uit biomassa. Op dit moment wordt ongeveer 80% van de energie van De Groene Belangenbehartiger opgewekt uit biomassa.
De overige 20% gaat via de reguliere manieren; met behulp van fossiele brandstoffen zoals kolen en aardgas.

Prijzen vergelijken

De Groene Belangenbehartiger is geen reguliere energieleverancier. Mede daarom is deze partij niet geheel aantrekkelijk voor particuliere of bedrijven (met uitzondering van de agrarische sector).

Voor bedrijven uit de agrarische sector is de prijsstelling echter ook erg belangrijk. Wij hebben daarom de prijzen van alle energieleveranciers overzichtelijk op een rijtje gezet. Hiermee kunt u de prijzen vergelijken van alle energieleveranciers die actief zijn binnen Nederland! Met de energievergelijker van GoedkoopsteEnergie.com vindt u in een handomdraai de goedkoopste energieleverancier van Nederland. Start daarom nu uw vergelijking in energie en gas en stap vandaag over.