BudgetEnergie

Voor veel mensen/bedrijven in Nederland is de prijs voor de stroom het belangrijkste argument. Dit heeft tot gevolg dat veel energieleveranciers zich specifiek op de prijs richten. Eén van de voorbeelden hiervan is Budgetenergie. Eigenlijk verraadt de naam van deze energieleverancier al het uitgangspunt. Bij Budgetenergie draait eigenlijk alles om de prijs. Deze partij wil voor een zo laag mogelijke prijs energie/stroom leveren aan de huishoudens in Nederland.

Budgetenergie is onderdeel van de Nuts Groep; de Nuts Groep is een onafhankelijk groep van bedrijven die actief zijn op de Nederlandse én Belgische energiemarkt.

Lage prijs

Budgetenergie richt zich dus volledig op het leveren van stroom voor een zo laag mogelijke prijs. Maar, hoe zorgen zij ervoor dat de prijs zo laag mogelijk blijft? Ze hebben dit weten te bewerkstelligen door een volledig online bedrijf te zijn. Het is daarmee een bedrijf van deze tijd; alles gaat online en zo min mogelijk gaat via de ‘ouderwetse’ kanalen. Door deze werkwijze kan Budgetenergie de overheadkosten zo laag mogelijk houden. Dat heeft tot gevolg dat ze hun prijzen ook laag kunnen houden.

Afnemers

Deze energieleverancier richt zich voornamelijk op huishoudens in Nederland en België Ondertussen heeft Budgetenergie al 250.000 huishoudens als klanten.

Het bedrijf bestaat sinds 2011 en is daarmee een behoorlijk jonge speler binnen de markt van energieleveranciers.

Ondertussen heeft Budgetenergie ook haar pijlen gericht op de zakelijke afnemers. Dit doet Budgetenergie eigenlijk pas sinds kwartaal 3 en kwartaal 4 van het jaar 2016.

Prijzen Budgetenergie vergelijken

Hierboven gaven we aan dat Budgetenergie zich profileert door het stroom tegen een lage prijs aan te bieden. De uitdrukking ‘een lage prijs’ is echter relatief. Wij hebben daarom van alle energieleveranciers de prijzen overzichtelijk op een rijtje gezet. Hiermee kunt u alle energieleveranciers vergelijken en op basis van die vergelijking de beste keuze maken.

Indien u zo min mogelijk wilt betalen, is Budgetenergie een goede partij!