Anode

Anode Energie is sinds 2001 een speler op de markt van de energieleveranciers. De naam van deze energieleverancier is afgeleid van het Griekse woord ‘Anodos’. Dit woord betekent, vertaald naar het Nederlands, ‘de weg omhoog’. Daarnaast heeft Anode ook een link naar een pool waar stroom vandaan komt.

Doelstellingen van Anode energie

Men heeft bewust voor deze naam gekozen omdat de betekenis tweeledig is. Het logo van Anode Energie is hier tevens op afgestemd; het logo bestaat uit de anode (de aanvoer van de stroom) en de kathode (de toevoer van de stroom).
Anode Energie is opgericht omdat de oprichters de mening hebben dat de inkoop en levering van energie met aandacht dient te gebeuren. Mede hierdoor streeft Anode naar bepaalde doelstellingen:

  • Anode wil een aanbevolen kwaliteitspartner worden/zijn;
  • Anode wil een hoge mate van betrouwbaarheid uitstralen;
  • Anode wil een hoge klanttevredenheid hebben;
  • Anode wil een erg duurzame onderneming zijn, waarbij men bewust met het milieu om gaat.

Bovenstaande doelstellingen zorgen ervoor dat Anode een erg duurzame energieleverancier is geworden. Anode richt zich op zowel particulieren als op zakelijke klanten. Bij de zakelijke klanten richt Anode zich op grote bedrijven, MKB bedrijven en eenmanszaken.
Het hoofdkantoor van Anode Energie is gevestigd in Barendrecht; vanuit het hoofdkantoor werkt een ambitieuze groep mensen

Inkoopvoordelen van Anode

Anode is een kleine speler op de markt, maar ze kunnen wel profiteren van gunstige inkoopvoordelen. Hierdoor valt de prijs voor de stroom van Anode energie relatief laag uit.
Anode heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare en duurzame energieleverancier.

Vergelijk Anode energie tarieven

Op onze website kunt u een vergelijk maken tussen allerlei verschillende energieleveranciers. In feite staan alle Nederlandse energieleveranciers hier tussen. Dankzij onze gegevens kunt u een juiste keuze maken met betrekking tot uw energieleverancier. Hiermee kunt u een hoop geld per jaar besparen! Heeft Anode de goedkoopste energie voor u? Of blijkt dat een andere energieleverancier de goedkoopste is? Dat is mogelijk en u zult redelijkerwijs willen kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Hoeveel u bespaart hangt af van uw huidige verbruik dus zorg dat u deze correct invult.

Gebruik juist verbruik voor juist voorschotbedrag

Met een schatting krijgt u ook een geschatte prijs en dan kan het voorkomen dat uw voorschotbedrag hoger word, en krijgt u ook nog eens een hogere eindafrekening. Het is altijd beter om met een precies verbruik uw energievergelijk te starten. U zult dan dat bedrag betalen aan de energieleverancier. Soms komt het voor dat de energieleverancier bij overstap het historische verbruik van uw adres opvraagt, en dat dat verbruik hoger of lager is. Daarom is het van belang om dit goed te checken, ziet u een fout? Leg dit dan meteen voor aan de energieleverancier zodat zij deze fout kunnen herstellen.

Energievergelijker van GoedkoopsteEnergie.com toont u de goedkoopste energieprijs

Het handige aan een Energievergelijker is dat u binnen no time uw nieuwe voorschotbedrag kunt berekenen. Wanneer u bekijkt hoeveel u kunt besparen op de energiekosten die u momenteel betaald dan is de stap om weg te gaan bij uw huidige energieleverancier een stuk gemakkelijker.