EnergieFlex Prepaid energie 1 jaar contract met korting

EnergieFlex is de Prepaid energieleverancier in Nederland . Deze leverancier levert 100% groene energie aan de consument. De groene stroom van EnergieFlex wordt opgewekt uit duurzame bronnen zoals water , wind en de zon . Het sluiten van een Prepaid contract biedt veel gemak en voordelen aan u . Waarom zou  u moeten kiezen voor Flex Prepaid ? Met Flex Prepaid betaalt u precies naar uw verbruik . Geen verrassing dus bij de eindafrekening . Flex Prepaid is transparant en een aanrader voor consumenten die aan kostenbeheersing willen doen . De slimme meter helpt daarbij ook . Wat is de slimme meter? Deze meter geeft een dagelijks  inzicht in verbruik en kosten . U kunt zelf gelijk zien waar u op moet gaan letten . Slim besparen dus! Twijfelt u aan onze methode ? U heeft dan de gelegenheid om EnergieFlex te  vergelijken met meer dan 20 andere energieleveranciers. Ze hebben elk hun aanbiedingen voor energie. Goed voor de energiemarkt. 

EnergieFlex energieproducten

EnergieFlex is echt flexibel ! Dat ziet u ook terug in de samenstelling van hun producten . Het Flex Standaard pakket houdt in dat u kunt kiezen uit een 1 jaar of 3 jaar vast pakket. U kiest daarbij een maandberdag ( voorschot) en betaalt een vast bedrag per maand . Deze kosten worden vastgelegd middels een jaarafrekening. Bij het Flex standaard pakket krijgt u een welkomstkorting van € 170,-.

Het Flex Prepaid pakket is een éénjarig vast contract waarbij u naar verbruik betaalt . U heeft dus maximale controle over uw verbruik en kosten in deze. De dagelijkse inzicht en kosten houden u scherp . Slim besparen op zijn best dus  . Om het maximale te halen uit zo een Prepaid contract moet u wel de slimme meter aanschaffen , indien  u niet al eentje in huis heeft gehaald . De slimme meter kunt u aanschaffen voor € 72,60 . Dit is een éénmalige investering. EnergieFlex wilt u dan ook extra motiveren om deze besparingsmethode over te nemen . Er is een actie waarbij u bij het kiezen van het 1 jaar vast Flex Prepaid een korting krijgt van € 196,- . Gewoon omdat het kan . Check de voorwaarden op Goedkoopsteenergie.com en stap zo snel als mogelijk over .

Goedkoopsteenergie.com is de website waar u de energieleveranciers kunt vergelijken.  Goedkoopsteenergie biedt u de gelegenheid om de laatste energie aanbiedingen te bekijken en de beste keuze te maken . Deel het nieuws met uw familie, vrienden en kennissen . Wees wijs en vergelijk . 

Plaats een reactie