EnergieFlex mogelijk de beste…

EnergieFlex is een Nederlandse energieleverancier die heeft gemeend om de liberalisatie van de markt tot uiting te laten komen door hun innovatieve , goedkope en unieke aanpak. EnergieFlex is de pionier op het gebied van energielevering met een Prepaid opzet. Ze bieden dus Prepaid Energie ! Besparingen kunnen door deze ontwikkeling tot wel 30% zijn van uw huidige rekening. EnergieFlex heeft als doel de bewustwording te doen groeien over het gebruik van energie en hoe de kosten daarvan te beheersen .

Bewust worden met EnergieFlex

Het beheersen van de kosten voor energie kan op diverse manieren en ook het besparen daarvan . EnergieFlex geeft invulling hieraan door een duidelijk inzicht te geven tot het proces hetgeen leidt tot bewustwording en bewustwording heeft als resultaat concreet energie besparen. Het bedrijf helpt zijn klanten als volgt:

  • Simpel , eerlijk en transparant beleid
  • Inzicht in het dagelijkse verbruik van energie
  • geen ingewikkelde nota’s met verborgen kosten 
  • betaling is flexibel
  • leveringstarief tegen de inkoopsprijs

EnergieFlex levert dus niet alleen goedkope energie , maar is steeds weer innovatief in het bedenken van oplossingen die resulteren in bewuster verbruik van energie. Het gebruik van slimme meters wordt aangeraden door het bedrijf vanwege de besparing op uw energiekosten . EnergieFlex zorgt ervoor dat uw meterstanden digitaal worden gelezen en fraude wordt tijdig opgespoord. Geen betaling ten koste van u ,voor derden . De communicatie geschiedt zoveel als mogelijk per mail. Er worden lage marges gehanteerd en de verbruiksweergave is in € per uur.  Wees wijs en kies voor Flex vast 1 jaar met de actiekorting van €130,- 

Contractvormen en voordelen

EnergieFlex biedt twee contractvormen . Naast Flex Standaard  (vast termijnbedrag per maand) is er de slimme keus Flex Prepaid.  Flex prepaid geeft de mogelijkheid om simpel energietegoed aan te schaffen en op te waarderen. Het werkt volgens het principe van een prepaid telefoon . Echter is er een plus , u wordt niet direct afgesloten als uw tegoed niet toereikend is. Het is wel een vereiste dat u een slimme meter heeft om gebruik te maken van Flex Prepaid energie. Indien uw woning nog niet voorzien is van zo een meter kunt u dit via uw netbeheerder aanvragen. Flex standaard 1 jaar  biedt ten eerste een € 130,- welkomstkorting en een vast jaartarief van € 987,06. Aan te raden nu deze actie geldig is!

Flex Prepaid maakt het zeer simpel : U koopt iedere maand energietegoed voor een door u gekozen bedrag …… u leest goed ja , u kiest zelf de hoogte van het bedrag. Heeft u het limiet van 80% van dat bedrag bereikt , dan wordt u op tijd dagelijks een e-mail en wekelijks een sms toe verzonden . Opwaarderen doet u met een nieuwe betaling en zodra die is voldaan krijgt u dezelfde dag nog notificatie van de opwaardering. Lukt het U om welke reden dan ook  niet op te waarderen ? Geen probleem ! De levering van energie gaat door tot max. 30 dagen. Geen onverwachte afsluiting en het saldo wordt u meerdere keren opgestuurd tijdens deze periode.

Plaats een reactie