EnergieFlex geeft € 180 korting op energiecontract

EnergieFlex is continu bezig met het werven van klanten. Er wordt hard gewerkt om klanten bewust te maken van het gebruik van duurzame energie. Maar ze kunnen het niet alleen. Via het Energiecollectief wordt dan ook geprobeerd om een groter publiek te bereiken. Wat biedt EnergieFlex nu aan potentiële klanten? EnergieFlex biedt nieuwe overstappers heel aantrekkelijke kortingen aan bij een nieuw contract. Er is uit cijfers gebleken dat het meest gekozen contract van EnergieFlex toch wel het 1-jarige contract is. U ontvangt bij dit pakket een korting van € 180,- en betaalt u ook  het één en zelfde tarief voor niet minder dan 12 maanden. 1 jaar lang voordeel!

De geschatte jaarkosten bij een verbruik van 1840 kWh stroom en 1100 m³ gas zijn € 902,05. Het komt neer op een voorschotbedrag van ongeveer € 75,17 per maand. Verrekening van de € 180 welkomstkorting is hierin al verwerkt. Wilt u weten wat uw kosten voor energie en gas zullen zijn bij EnergieFlex? Bekijk dan vandaag nog via GoedkoopsteEnergie.com of Energiecollectief.nl de aanbieding!

EnergieFlex aanbiedingen

Naast het 1 jarige contract heeft EnergieFlex nog andere aanbiedingen. Het 3 jarig  contract en het prepaid contract  zijn daar goede voorbeelden van. Uitgaande van het bovenstaand verbruik kunnen we u dan het volgende voorhouden. U betaalt voor een 3 jarig contract € 1032,05 , hetgeen neerkomt op € 86,04 per maand. De jaarlijkse korting bedraagt € 50,- per jaar. Over de 3 jaren krijgt u dus een totale korting van € 150,-.

Het prepaid contract is voor de klanten die nergens vast aan willen zitten. Wilt u flexibel blijven? Dan is dit contract geschikt voor u.  Het is elke maand opzegbaar . U betaalt per jaar een geschat bedrag van € 1082,05 voor een prepaid contract.

Naast de aanbiedingen van EnergieFlex zijn er ook andere aanbiedingen die u kunt bekijken. Het vergelijken van leveranciers is bedoeld om u scherper te maken .U kiest precies wat u nodig heeft tegen de scherpste prijzen. GoedkoopsteEnergie.com helpt u daarmee. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie