Energieflex aanbieding: 1 jaar prepaid energie vanaf €90,17 p/mnd*

Als we praten over innovatieve energieleveranciers dan kunnen we Energieflex niet overslaan. Deze energieleverancier gaat te werk volgens een niet conventionele methode: ze bieden u de mogelijkheid om prepaid energie af te nemen. Dit is uniek op de energiemarkt. Energieflex zorgt ervoor dat u daadwerkelijk betaald voor wat u heeft verbruikt aan energie. U heeft hiermee meer dan ooit controle over uw persoonlijk verbruik. Als klant van Energieflex kunt u tegoed opwaarderen (bedrag naar keuze) en uw apparaten gewoon regulier gebruiken. Bovendien bestaat de mogelijkheid er om tijdens elke periode uw verbruik te controleren en analyseren. Is uw tegoed op? Geen probleem! U krijgt van Energieflex een seintje en kunt dan gerust weer opwaarderen.

Prepaid energie: uitsluitend voordeel bij Energieflex

Deze unieke manier van energielevering zorgt ervoor dat uw energiefactuur geheel zelf te bepalen is. Het is flexibel, want u betaalt volgens deze methode echt wel precies voor uw verbruik. U ontwikkelt zo een bepaald patroon voor verbruik en kan dan zelf bepalen hoeveel u uiteindelijk uitgeeft. Besparen kan niet simpeler dan dit! Hoe voordelig is het? Aan de hand van een voorbeeld op basis van fictief verbruik gaan we dat toetsen. Bij een verbruik van 1840 kWh stroom en 1100 m³ CO2 gecompenseerd gas. Volgens de geldende tarieven bij Energieflex betaalt u op basis van dit verbruik €90,17 per maand . Gaat uw verbruik omlaag? Dan gaat ook per direct uw betaalbedrag omlaag. Is uw tegoed bijna op? Ook daarvoor zorgt Energieflkex! U krijgt melding bij een laag saldo en kunt u dan gerust weer het bedrag aanvullen.

Is deze methode niet het proberen waard? Voordeel ,flexibiliteit en controle bij  één energieleverancier. U kunt op basis van uw verbruikswaarden een berekening laten maken met de energievergelijker op de website van goedkoopsteenergie. U kunt dan deze aanbieding van Energieflex dan vergelijken met andere energieaanbiedingen. Blijkt van Energieflex de betere te zijn? Dan kunt overstappen. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie