Energiedirect.nl deal: 1 jaar vast contract voor €83,42 p/mnd +€120,- Cashback

Energiedirect.nl is onderdeel van energieleverancier Essent. Waarom zou een vooraanstaand energieleverancier nog een energiebedrijf oprichten? Essent heeft dit onderdeel met een bepaald doel opgericht. Energiedirect is opgericht met het doel mensen de goedkoopste groene en grijze energie aan te bieden. De zoektocht naar de laagste prijs in energie door de consumenten heeft ervoor dus gezorgd dat Energiedirect.nl nu al  ongeveer 350.000 klanten heeft. Deze leverancier werkt volgens een bepaald concept. Bijna alles wordt door Energiedirect.nl online geregeld. En dit brengt ongetwijfeld ook voordelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld zelf op elk gewenst moment uw verbruiksgegevens opvragen(op uw eigen pagina). En het ander voordeel is natuurlijk ook de lage prijs. Bij het overstappen krijgt u nu een extra CASHBACK KORTING van €120,-. 

Energiedirect aanbieding: Bij 1 jaar vast contract van Energiedirect krijgt u een cashback korting van €120,-

Bij het sluiten van een 1 jaar vast contract groene stroom en CO2 gecompenseerd gas krijgt u een cashback korting van €12o,-. Dit bedrag wordt verrekend van het eind totaalbedrag. Hoewel de tarieven zeer voordelig uitkomen heeft de cashback korting ten slotte ook een kosten verlagend effect. Het volgend voorbeeld zal dat een beetje duidelijker maken. We nemen een fictief verbruik voor stroom en gas. Bij stroom heeft u een verbruik van 1840 kWh en CO2 gecompenseerd gas 110o0 m³. U heeft verder een Enkel meter. Met deze verbruikswaarden betaalt u per maand een gemiddeld tarief van €83,42( na aftrek van de cashback korting). Op jaarbasis is dit bedrag gemiddeld €1001,00.

Heeft u interesse in deze aanbieding van Energiedirect? Wilt u weten wat u gemiddeld gaat betalen gedurende dit 1 jaar contract? Zoek op goedkoopsteenergie.com de energievergelijker op en voer uw verbruikswaarden voor stroom en gas in. Binnen enkele ogenblikken zult u dan een gemiddeld bedrag krijgen op basis van de ingevoerde verbruikswaarden. Dat wordt dan mogelijk uw betaalbedrag. Bent u nog niet zeker van het te halen voordeel? U kunt  dan deze aanbieding vergelijken met de andere energieaanbiedingen. Het resultaat zal uiteindelijk bepalen met welke energieleverancier u in zee gaat. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie