Energiecadeau van tot wel €149,95 bij overstap naar Nuon ZZP 1 jaar contract

Het jaar 2018 start Nuon knallend met aanbiedingen die zeker de energiemarkt zullen opschudden.  Voor de zzp’ers bijvoorbeeld zijn er recent 2 proposities gelanceerd die het voordeel voor deze groep echt benadrukt. De zzp’ers( zelfstandigen die van huis uit werken) hebben ook recht op pakketten die op maat gemaakt zijn voor hun. Eén daarvan is het Energiecadeaupakket. Een fris en nieuw concept van Nuon.

Nuon blijft toonaangevend als energieleverancier

Al een paar jaren timmert Nuon aan de weg op de energiemarkt. En niet zonder resultaat! Deze leverancier heeft een klantenbestand van ruim 1,9 miljoen en levert natuurlijk duurzame energie. Dat wordt verkregen uit zon, wind en warmte. En doordat ze ook zelf producent en leverancier zijn kunnnen ze u de beste Nuon prijs voor stroom garanderen. Soms geeft Nuon ook leuke presentjes weg die gekoppled worden aan een bepaald contract. Het wordt soms door derden beschouwd als een ‘lokmiddel’, maar Nuon doet het om de klanten ook iets terug te geven. De prijzen zijn scherp en u wordt een geste gedaan om het nieuwe partnerschap te vieren.

Het Energiecadeau pakket van Nuon uit de doeken gedaan

Dit specifiek contract is voor zzp’ers die een nieuw contract willen sluiten met Nuon. Met het sluiten van dit contract legt u variabele leveringskosten voor stroom en gas vast. Andere kosten waaronder netbeheerkosten, BTW en heffingen van de overheid kunt u niet vast zettten. Die worden door de overheid en uw netbeheerder bepaald. Is het contract conform de regels gesloten? Dan ontvangt u een mail met een vouchercode. Met die code kunt u een cadeau van tot wel €149,95 kiezen.

Er zijn meerdere items waaruit u kunt selecteren. Dat laat Nuon geheel over aan u. Er is keus uit onder andere:

  • Een weekendje weg
  • Phillips gereedschap/apparaten
  • Diner cadeaukaart
  • Samsonite koffers

Dit zijn een paar voorbeelden om u een idee te geven van de keus. U kiest gewoon wat u wilt of nodig heeft. Naast het cadeau zijn er natuurlijk ook de andere voordelen die gekoppeld zijn aan het contract. U krijgt bijvoorbeeld stroom en gas met een vaste prijs voor de duur van 1 jaar en wordt uw overstap door Nuon netjes afgehandeld. Om in aanmerking te komen voor dit contract zijn er ook spelregels die in acht genomen moeten worden. Net als bij een spel dient u die rustig door te nemen.

Vergelijk en ontdek de voordelen daarvan

Als consument heeft u altijd de keus om te vergelijken. Nog veel te weinig mensen maken gebruik van deze mogelijkheid. Zo lopen ze vele jaren besparingen mis. GoedkoopsteEnergie.com stelt u in de gelegenheid om de rekentool op de website te gebruiken om te vergelijken. Volg alle leveranciers op de voet en wanneer het de tijd is om over te stappen weet u precies welke de geschikte partner is voor u. U mag gerust ook de energie aanbiedingen gebruiken als uitgangspunt. Het helpt!

Plaats een reactie