Energie vergelijken

Energie vergelijken is de manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Niet voor niets vergelijken duizenden mensen de prijzen van energie. Gaat u ook met onze gratis onafhankelijke en objectieve energievergelijker alle energieleveranciers vergelijken? Dan vind u gegarandeerd de goedkoopste. Bovendien profiteert u van de beste energie aanbiedingen die u anders niet zou krijgen.


Energie vergelijken en de goedkoopste energiedeals vinden

energie vergelijkenAls u wilt besparen op uw energiekosten dan kunt u allereerst proberen minder energie te verbruiken. Als u alles heeft gedaan om uw energieverbruik tot het minimale te beperken zal uw energierekening absoluut lager uitvallen. Wilt u nog meer geld besparen? Overweeg dan de mogelijkheid om te veranderen van energieleverancier. Door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kunt u al snel honderden euro’s op uw energiekosten besparen.

Voordelen online energie vergelijken en onze prijsvergelijking

De aller goedkoopste energieleverancier kunt u vinden door de goedkoopste aanbiedingen te vergelijken met onze online energie prijsvergelijking. Wij laten u duidelijk zien welke energiecontracten er allemaal zijn en welke energieleverancier de goedkoopste is. Ook is het mogelijk om naar de prijzen en aanbiedingen ook de duurzaamheid te vergelijken zodat u als u dat wilt gemakkelijk kan kiezen voor een duurzame energieleverancier. Zo bespaart u niet alleen geld op uw energiekosten, maar u helpt ook het milieu!

Eenvoudig vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energie

Heeft u met onze onafhankelijke energievergelijker de goedkoopste energieleverancier gevonden, dan kunt u direct beginnen met besparen. U kunt bij ons direct een energiecontract aanvragen en daarbij profiteren van aantrekkelijke kortingen waardoor u meer geld zal besparen op uw energiekosten. Aanbiedingen die wij bieden bestaan uit oa scherpere tarieven en welkomstkortingen die oplopen tot wel 400 euro. Overstappen naar de goedkoopste energie aanbieding kan u daarom al snel tot wel €700 opleveren.

Energie vergelijken doen wij in samenwerking met meerdere vergelijkers. U kunt daarom rekenen op een betrouwbare en volledig onafhankelijk en objectief overzicht van alle energieleveranciers. Onze energie vergelijker geeft u een actueel overzicht van alle energietarieven, alle aanbiedingen en de totale energiekosten per jaar en per maand van alle energieleveranciers op de markt. Bovendien is de energievergelijking gesorteerd op prijs waardoor u direct ziet welke energieleverancier de goedkoopste is.

Wie houdt er toezicht op de energieleveranciers

Energieleveranciers moeten op een betrouwbare wijze en tegen redelijke energietarieven en voorwaarden energie leveren aan consumenten en bedrijven. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt daar toezicht op. Daarom hebben energieleveranciers een vergunning nodig van ACM. Dat is maar goed ook want in het verleden zijn er wel degelijk energieleveranciers geweest die de regels aan de spreekwoordelijke laars lapten. Enkele voorbeelden daarvan waren de Nederlandse energie maatschappij en Greenchoice. Deze energieleveranciers hebben hiervoor destijds ook een flinke miljoenen boete gekregen. Waar het om gaat is dat de energieleveranciers u als consument niet misleiden. Door de toezicht van de ACM is misleiding bijna niet meer mogelijk.

Maak ook eens een vergelijking van uw andere vaste lasten

Heeft u alles gedaan om uw energieverbruik te verminderen? Bent u overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier en wilt u nog meer geld besparen? Maak dan ook een vergelijking van uw andere vaste lasten. Neem bijvoorbeeld uw telefoonrekening onder de loep en kijk ook of u kan besparen op uw verzekeringen? Met de onafhankelijke vergelijkingssite Vergelijk.com kunt u de prijzen van alle vaste lasten met elkaar vergelijken. Naast energie kunt u dan ook besparen op uw telefoonkosten, uw hypotheeklasten en nog veel meer. Ga naar Vergelijk.com voor het overzicht van alle prijsvergelijkers. De kans is groot dat u fors kan besparen!

Energie vergelijken
8.8 (88.33%) 48 votes