Energie vergelijken

energie vergelijkenAls u wilt besparen op uw energiekosten dan kunt u allereerst proberen minder energie te verbruiken. Als u alles heeft gedaan om uw energieverbruik tot het minimale te beperken zal uw energierekening absoluut lager uitvallen. Wilt u nog meer geld besparen? Overweeg dan de mogelijkheid om te veranderen van energieleverancier. Door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kunt u al snel honderden euro’s op uw energiekosten besparen.

Voordelen online energie vergelijken en onze prijsvergelijking

De aller goedkoopste energieleverancier kunt u vinden door de goedkoopste aanbiedingen te vergelijken met onze online energie prijsvergelijking. Wij laten u dan duidelijk zien welke energiecontracten er allemaal zijn en welke energieleverancier voor u de goedkoopste is. Ook is het mogelijk om naar de prijzen en aanbiedingen ook de duurzaamheid te vergelijken zodat u als u dat wilt gemakkelijk kan kiezen voor een duurzame energieleverancier. Zo bespaart u niet alleen geld op uw energiekosten, maar u helpt ook het milieu!

U kunt bij ons direct een energiecontract aanvragen en daarbij profiteren van aantrekkelijke kortingen waardoor u meer geld zal besparen op uw energiekosten. Aanbiedingen die wij bieden bestaan uit oa scherpere tarieven en welkomstkortingen die oplopen tot wel 400 euro. Overstappen naar de goedkoopste energie aanbieding kan u daarom al snel tot wel €700 opleveren.


Goedkoopste energie per regio

Gebruik de zoekfunctie of klik op de gewenste regio

Generic selectors
Exact
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Aanbiedingen
Energie advies
Energie informatie
Energie nieuws
Geen categorie
Geld besparen
Geschillen beslechting
Handige websites
Weetjes & Tips


Wie houdt er toezicht op de energieleveranciers

Energieleveranciers moeten op een betrouwbare wijze en tegen redelijke energietarieven en voorwaarden energie leveren aan consumenten en bedrijven. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt daar toezicht op. Daarom hebben energieleveranciers een vergunning nodig van ACM. Dat is maar goed ook want in het verleden zijn er wel degelijk energieleveranciers geweest die de regels aan de spreekwoordelijke laars lapten. Enkele voorbeelden daarvan waren de Nederlandse energie maatschappij en Greenchoice. Deze energieleveranciers hebben hiervoor destijds ook een flinke miljoenen boete gekregen. Waar het om gaat is dat de energieleveranciers u als consument niet misleiden. Door de toezicht van de ACM is misleiding bijna niet meer mogelijk.

Maak ook eens een vergelijking van uw andere vaste lasten

Heeft u alles gedaan om uw energieverbruik te verminderen? Bent u overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier en wilt u nog meer geld besparen? Maak dan ook een vergelijking van uw andere vaste lasten. Neem bijvoorbeeld uw telefoonrekening onder de loep en kijk ook of u kan besparen op uw verzekeringen? Met de onafhankelijke vergelijkingssite Vergelijk.com kunt u de prijzen van alle vaste lasten met elkaar vergelijken. Naast energie kunt u dan ook besparen op uw telefoonkosten, uw hypotheeklasten en nog veel meer. Ga naar Vergelijk.com voor het overzicht van alle prijsvergelijkers. De kans is groot dat u fors kan besparen!