Energie bij Vrijopnaam zonder gedoe

Vrijopnaam is opgericht ,omdat er behoefte is aan verandering op de energiemarkt. Nederland is nog heel afhankelijk van energie die wordt opgewekt in de grote kolencentrales. Verandering is nodig. Duurzaam opgewekte energie is niet langer een vrijblijvende optie. Vrijopnaam is er om de transitie naar duurzaam opgewekte energie te vergemakkelijken en te bespoedigen. En dat vanaf € 1142,15 per jaar . De manier om over te stappen! 

Vrijopnaam werkt paneel voor paneel

De overheid hoeft niet langer allen ervoor te zorgen dat er voldoende energie wordt opgewekt voor gebruik.  Particuliere bedrijven geven u de mogelijkheid om zelf duurzame energie op te wekken.Vrijopnaam is zo een bedrijf die dat stimuleert. De productie aan duurzaam opgewekte energie in Nederland wordt paneel voor paneel zo steeds vergroot.

Is Vrijopnaam direct genoeg?

De klanten die overstappen naar Vrijopnaam beginnen direct met het opwekken van hun eigen energie. Bij aanmelding krijgt de klant één zonnepaneel GRATIS! Dat wordt genoemd de eerste Paneelopnaam . Is er behoefte om meer op te wekken ? Er zijn mogelijkheden voor extra Panelenopnaam. De kosten per paneel zijn € 99,- en afname is onbeperkt!

Heeft u na een bepaalde periode minder energie nodig( overschot aan panelen)? Vrijopnaam helpt u daarbij door Paneelopnaam terug te kopen .De inleg voor een Paneelopnaam wordt per jaar afgeschreven voor een bedrag van € 11,-. Een paneel heeft een levensduur van gemiddeld 9 jaar.

Vrijopnaam contracten

Klanten die niet gebonden willen zijn aan contracten is er Vrijopnaam Variabel. U betaalt € 1142,15 per jaar + 1 zonnepaneel t.w.v. € 99,- gratis voor 100% zonne-energie en Co2 gecompenseerd gas.

Vrijopnaam Vast Tarief, bij dit contract geniet u van 1 jaar Vast stroom  tarief van € 1161,48 per jaar + 1 gratis zonnepaneel t.w.v. € 99,- voor 100% zonne-energie en Co2 gecompenseerd gas.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Goedkoopsteenergie.com brengt u in contact met de energieleveranciers en hun aanbiedingen.  Als consument heeft u het recht om te vergelijken welke de beste aanbieding voor u is op kort of langer termijn . Wees wijs en vergelijk op goedkoopsteenergie.com.

Plaats een reactie