Eneco aanbieding: Cashback korting van €175,- bij 1 jaar contract Stroom & Gas

Attentie: Eneco heeft een tijdelijke aanbieding op Stroom & Gas! Bij het kiezen voor een jaarcontrcat van Eneco Stroom & Gas dan komt u in aanmerking voor €175,- korting. Deze aanbieding is een speciale, u krijgt namelijk gegarandeerd 100% groene stroom geleverd.

Vaste prijs voor Ecostroom en Gas van Eneco

Eneco is een energielecerancier die zich houdt aan de gemaakte afspraken. Sluit u een contract dan bent u gedurende looptijd van het contract gegarandeerd van een vaste prijs. Het jaar 2018 zullen er verhogingen komen die wel degelijk een kosteverhogend effect zullen hebben op de prijzen. Maar bij het sluiten van een contract bij Eneco hoeft u dan niet te vrezen. U blijft het de vaste prijs betalen tot het verloop van het contract. Eneco is aanbieder van het Ecostroom pakket, het omvat voornamelijk windenergie en een klein percentage zonne-energie. De zonne-energie is afkomstig uit een Europees zonnepark. Eneco werkt dus met duurzame bronnen waarbij er totaal geen uitstoot van CO2 is. Dat is pas GROEN!

 Uw verbruik op een slimme manier aanpakken

Het verbruik van energie is heden ten dage niet meer weg te denken. Om een huishouden draaiende te houden kunnen die kosten aardig oplopen, tenzij u tijdig ingrijpt. We nemen een voorbeeld van een gezin met een verbruik van 3500 kWh stroom en 1500 m³ gas. Het gemiddeld voorschot bedrag voor het verbruik zal dan €144,50 zijn. Desondanks is het mogelijk om te besparen op uw verbruik. Wist u dat?  Door slimmer om te gaan met energie en gas komt uw voorschotnota nog goedkoper uit. De grootste onkostenpost is sowieso het gasverbruik. En daar kunt u nog op gaan besparen. Hoe zou dat kunnen? U kunt bijvoorbeeld een lekker warm vest aantrekken en de verwarming wat lager afstellen. Deze handeling alleen kan ervoor zorgen dat u flink bespaart. Op jaarbasis kunt u per graad wel al snel €70,- besparen.

Besparen op energie en gas

GoedkoopsteEnergie.com helpt u ook op weg met het besparen. Er zijn diverse manieren om dat te doen op stroom en gas. Er zijn een paar artikelen gepubliceerd waar u voldoende informatie kunt halen over het besparen. Bent u bereidt het uit te proberen? Dan zult u als resiltaat zien dat uw eindafrekening een stuk lager zal zijn. Besparingen kunnen oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Daarnaast krijgt u ook nog een EXTRA Cashback korting van Eneco waardoor de besparing nog hoger uitvalt. Is dat niet SUPER? Verloopt uw contract binnenkort? Geen nood. Bekijk op GoedkoopsteEnergie.com de allerlaatste aanbiedingen voor energie. U kunt ook de energieleveranciers met elkaar vergelijken op website met de energievergelijker.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie