Eindejaarsknaller Oxxio: EXTRA €20,- Cashback bij 1-of 3-jarig contract stroom & gas

Het jaar is nagenoeg om en er wacht ons een mooi 2019 ons te wachten. Maar het kan natuurlijk mooier als u EXTRA zou kunnen besparen op vaste lasten. Dat zou natuurlijk de druk van het budget doen afnemen. Vooral de kosten voor energie slokken een wezenlijk deel van het budget op. Wat kan eraan gedaan worden? Een heel simpele, doch effectieve manier om te besparen op energie is het overstappen. U kunt bij uw huidige energiebedrijf blijven als dat voordelig blijkt te zijn, maar mocht het tegendeel gebeuren kunt u na afloop van uw contract overstappen. Een overstap kan tot wel honderden euro’s aan besparingen opleveren. Oxxio is een zeer betrouwbare en daadkrachtige energieleverancier die u ook in 2019 weer zal voorzien van groene stroom en gas. Hoeveel voordeel zal dat betekenen voor u?

Oxxio 1-jaar en 3-jaar contracten altijd voordelig

Oxxio blijft voordelig, het maakt dus in principe niet uit als u een 1 jaar of 3 jaar contract neemt. Echter hebben consumenten specifieke redenen waarom ze de desbetreffende contracten kiezen. Een deel wilt zekerheid voor langere duur en een ander deel wilt elk jaar weer de marktprijzen vergelijken. Wat staat vast bij de overstap naar Oxxio?  Oxxio garandeert u voor de contracten het onderstaande:

  • 1 Jaar contract- 1 Jaar geen stijging in het leveringstarief, 100% groene stroom en de kans om elk jaar weer te vergelijken
  • 3 Jaar contract- 3 Jaar geen stijging in het leveringstarief, 100% groene stroom en zekerheid voor een langere tijd

De superscherpe energietarieven van Oxxio zullen een echte verlichting op uw budget betekenen. Als u eenmaal klant bent van Oxxio kunt u de Oxxio-App gebruiken om uw al uw zaken te regelen. Gewoon alles simpel vanuit uw handpalm of achter uw desktop/laptop regelen. De beste prijs en kwalitieit al 2 jaar op rij, dat natuurlijk van Oxxio.

EXTRA cashback van €20,- in december

Oxxio snapt het principe van delen met hun trouwe klanten. In dat kader mogen mensen die tot en met 31 december 2018 overstappen naar een 1-jarig of 3-jarig contract rekenen op de Cashback + een toevoeging van nog eens €20,- daarboven op. Delen moet goed gedaan worden volgens Oxxio en dat tonen ze ook.

Oxxio zit natuurlijk niet alleen op de energiemarkt. Er zijn tal van andere energiebedrijven die ook hun energie aanbiedingen tonen aan potentiële klanten. Door energie te vergelijken zal u als klant al gauw door hebben waar uw besparingsvoordeel ligt.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie