Eenmalige cashback van €205,- bij 3 jaar Oxxio contract

Oxxio begint zich op te maken voor de grote stroom van overstappers. Het is bijna traditie dat Oxxio elk jaar weer honderden overstappers verwelkomd. Natuurlijk met de nodige voordelen die ze elders ontberen. Stap over en ontdek de Oxxio Superdeal welke bestemd is voor u. Het begint zo: u krijgt 100% groene stroom en gas voor een superscherpe prijs. De hoogte van het tarief kunt u zelf aflezen na de gevraagde informatie ingevoerd te hebben. Start het proces nu en profiteer. 

Test alt

Wat houdt de Oxxio Superdeal in?

De Superdeal van Oxxio is een deal waarbij u 3jaar Groene Stroom en Gas kunt afnemen tegen voor een superscherpe prijs. Dat biedt Oxxio u aan. En dit alles kunt u op een vrij simpele manier regelen via de GRATIS Oxxio App. Alles regelt u op uw tijd in de GRATIS App. En naast deze voordelen krijgt u ook als toetje een EXTRA in de vorm van een eenmalige cashback* ( *bij gasverbruik groter dan 250 m³). This can’t be beaten easily! Wat een deal. De eenmalige cashback heeft een hoogte van €205,-. Dat zal wel welkom zijn als verruiming van het budget.

Oxxio deal in vogelvlucht

Oxxio helpt u graag om uw situatie te verbeteren. U komt aan een beter contract voor energie en bespaart aardig. Daarnaast levert u ook een positieve bijdrage aan de energietransitie. Het klimaat geniet veel prioriteit van Oxxio en dus doen ze er alles aan om te ondersteunen. Oxxio werkt volgens bepaalde standaarden. De contracten houden standaard in:

  • 100% Europese windstroom
  • GRATIS complete energie-app ( Oxxio App)
  • Vast en voordelig tarief gedurende de looptijd van het contract. 

Deze vaste voorwaarden en toevoegingen zorgen voor zeer speciale contracten. Oxxio is en blijft Superslim en Supervoordelig.

Vergelijken van energie brengt voordelen

GoedkoopsteEnergie.com heeft tal van energie aanbiedingen die u kunt vergelijken met elkaar. Op basis van uw input krijgt u output in de vorm van verschillende tarieven. U kiest automatisch dan voor het voordeligste tarief. Het voordeel zit dan geheel in uw handen, u kiest wat u ziet als een voordeel. Ga in zee met Oxxio en kijk niet meer om naar uw energie.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie