Eénmalig € 165,- cashback bij 3-jarig contract Oxxio

Oxxio heeft Superdeal klaar liggen voor  groene stroom en gas. Het ligt nu volledig aan u om over te stappen om de voordelen van deze superdeal écht te ervaren. Wat heeft Oxxio aan te bieden? U mag verwachten 100% groene stroom en CO2-gas verwachten voor een superscherp tarief. Oxxio wilt het u zo makkelijk mogelijk maken om aan groene stroom en gas te komen. Daarom hebben ze ook een easy app-service(Oxxio App), die u altijd en overal inzicht geeft in het (realtime) verbruik. Net als de andere energieleveranciers heeft Oxxio ook tal van producten die u kunt afnemen. U kunt dus zelf een keus maken op basis van uw behoeften. Probeer het maar, u zal er alleen maar op besparen. Nu is het 3-jarig Oxxio contract bijvoorbeeld zeer in trek.

 

Oxxio 3-jarig contract met € 165,- cashback

Een ieder is op zoek naar manieren om te besparen op energiekosten. Lichten uitdoen, energiezuinige apparaten aanschaffen of zelfs de verwarming lager stellen. Maar het kan toch goedkoper! Oxxio presenteert u de superdeal met tal van voordelen. U gaat na de overstap onder andere profiteren van:

  • Vast, voordelig tarief voor de duur van 3 jaren
  • 100% Europese windstroom + CO2-gas
  • Complete energie-app van Oxxio geheel GRATIS (u regelt met gemak alles zelf)
  • Cashback  korting van € 165,-
  • Overstap service (A-Z wordt geregeld)

Dit zijn de vaste voorwaarden die gekoppeld zijn aan het 3 jaar vast contract. Voor de duur van het contract zit u dus 100% goed.

Vergelijken en overstappen, het recept voor besparen

Energie vergelijken moet u zoveel als mogelijk doen. Er zijn tal van energie aanbiedingen van de spelers op de energiemarkt. Keus genoeg dus. De vraag is dan: welke aanbieding is de beste voor u? Per huishouden verschillen de behoeften en dat maakt wel uit. U gaat dan op basis van de verbruikswaarden voor groene stroom/gas een vergelijking doen. Het pakket met de scherpste prijs of totale voordelen gaat u dan kiezen. Dat is logisch! Dat is het voordeel van vergelijken, dus probeer het eens en stap over.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie