Eénjarig contract van Nuon komt met gratis Wildlands e-ticket

Bent u een liefhebber van wilde diersoorten? Maakt u deze mooie dieren het liefst van dichtbij mee? In dat geval mag u als klant van Nuon een gratis dagtrip tegemoet zien in de dierentuin te Emmen( Drente). Nieuwe klanten die Nuon als energieleverancier gekozen hebben, krijgen de unieke kans om een vrij nieuwe dierentuin te bezoeken. Het betreft in deze een actiedeal waarbij u een contract van een jaar kiest en dan in aanmerking komt voor een gratis Wildlands e-ticket.

Hoe weet u als deze deal voor u is? Daar is een goed antwoord op. U kan met behulp van de energievergelijker onderzoeken als deze deal geschikt is voor u. Het enige dat u moet invoeren in de energievergelijker is uw postcode+huisnummer en het energieverbruik( af te leiden van uw laatste jaarfactuur). Doet u dat zoals voorgeschreven? Dan krijgt u de juiste berekening van uw energiekosten op basis van uw situatie.

Wildlands : het dierenpark

Wat is Wildlands? Wildlands is een dierentuin welke gelocaliseerd is te Noord-Nederland (Emmen). Welke dieren zult u er vinden in het park? Er zijn talloze diersoorten in het park. Van de kleinste dieren tot de allergrootsten. U kunt er bijvoorbeeld wilde tijgers en enorme olifanten zien. Daarnaast zijn er tal van zeedieren. Wildlands is een adeventure zoo en naast de dieren zijn er tal van andere activiteiten. Nuon brengt u na de overstap naar dit park met uw gezin ( 2 volwassenen en 2 kinderen) voor noppes. Het park is dan de hele dag ter uwer beschikking.

Vaste energietarieven gedurende één jaar met Nuon

Wilt u een kort, maar goed contract met vaste tarieven voor stroom? Dan kunt u onder andere kiezen voor het eenjarig Nuon contract met een gratis Wildlands e-ticket.Voor dat jaar maakt u aanspraak op vaste energietarieven die niet zullen wijzigen. U weet dan per direct waaraan u toe bent. De tarieven per kWh stroom en per m³ zijn direct duidelijk.

Hoe krijgt u dan uw Wildlands e-ticket? Na het aanmelden voor de overstap krijgt u een bevestiging. Daarna volgt de periode van bedenktijd(14 dagen) en een maand opzegtermijn bij de overstap. Het kan dus voorkomen dat u zo’n vier tot zes weken gaat moeten wachten na de overstap om uw e-ticket te ontvangen. Nuon stuurt u een bericht daarover. Ook de voorwaarden van het gebruik en de geldigheidsduur van de ticket krijgt u opgestuurd door Nuon. Het betreft een speciale actie en zijn de e-tickets dus niet eindeloos geldig. Daarnaast dient u er ook rekening mee te houden dat deze tickets niet geldig zijn i combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

14 Dagen bedenktermijn

Consumenten die overstappen naar een andere(nieuwe energieleverancier) hebben recht op 14 dagen bedenktermijn. Dat is een algemene standaard. Heeft u twijfels? dan heeft u nog de kans om uw pas afgesloten contract alsnog te annuleren. Deze annuleringen mag u dan via de officiële websites van de aanbieder aangeven.

Andere aanbiedingen bekijken ter vergelijking

Niet alleen Nuon heeft mooie energie aanbiedingen. De Nederlandse energiemarkt kent meer als 40  energie aanbieders. Dat betekent dat u zal kunnen kiezen uit talloze energie aanbiedingen indien u zich in de positie mag verkeren om over te stappen. En precies daar wordt het spannend. U mag dan zelf energie vergelijken om te ontdekken welke deal het beste is voor u. Het kan een deal zijn met een welkomstcadeau aan verbonden of cashback energie. De keus ligt aan u om te bepalen wat u wilt, geld terug of een leuk en bruikbaar cadeau. Bepaal zelf naar welke aanbieder u de overstap maakt.

Een energievergelijking maakt alles helder en duidelijk

Heeft u interesse in een Wildlands-e ticket? En wilt u graag een eenjarig contract van Nuon? Dan is dit de unieke kans om beide en één keer te grijpen. Geheel volgens uw voorkeur. Natuurlijk mag u ook een andere energie aanbieding kiezen als het u aanspreekt. U kunt starten met een energie vergelijking op GoedkoopsteEnergie.com en zal dan zelf de voordelen van inzien. Met een paar simpele handelingen zult u zien welke deal bij u past. Voer uw postcode+huisnummer en het energieverbruik in en de rekentool maakt de goedkoopste energieleverancier zichtbaar voor u. Stap online over en bespaar tot wel € 450,- op jaarbasis.

 

Plaats een reactie