EasyEnergy levert nú €270,-aan besparingen op

Energie verkopen doen meerdere leveranciers. Er wordt zelf energie geproduceerd en geleverd. Of men maakt gebruik van de beurs en koopt het op. Feit is dat de energieleveranciers dus zeker een bron hebben om zo aan hun energie te komen. EasyEnergy is een energieleverancier die ook op de beurs zijn energie vandaan haalt. Echter is er wel een verschil met de overige leveranciers. U krijgt het tegen de inkoopprijs zoals die aan Easyenergy wordt gegeven. Is dat mogelijk?

Afbeeldingsresultaat voor Easyenergy afbeeldingen

Tegen de inkoopprijs bij EasyEnergy

EasyEnergy bewijst dat mogelijk is om tegen de inkoopprijs groene stroom en CO2 gas te leveren. Hoe doen ze dat? Simpel! Ze kopen op en verrekenen een vast bedrag maandelijks voor stroom en gas. Dat is €5,- voor stroom en €5,- voor CO2 gas. Geen andere opslagen erbij.

Heeft u een slimme meter? Dan maakt het dat zaakje compleet. Door uw slimme meter wordt u gekoppeld aan de op dat moment geldende inkoopprijs. Elk uur van de dag een andere prijs voor stroom en gas.Waar kan dat? Bij easyEnergy is dat mogelijk. Op deze manier haalt u optimaal profijt uit de stroomprijzen.

Overstappen naar easyEnergy

EasyEnergy regelt graag de overstap voor u. Bij het horen van een gemiddelde besparing van €270,- zal u vast wel deze aanbieding bekijken. U mag het zelf toetsen met de rekentool. Gebruik de verbruikswaarden voor stroom/gas en het leveringsadres om deze actie te voltooien. Ziet u het voordeel? Stapt u lekker over.

Het kan ook gebeuren dat u niet zeker bent als het voordelig is? Hoe verder? Dan mag u de prijzen van deze leverancier ook afwegen tegen de prijzen van de andere energieleveranciers. Er zijn meer dan genoeg energie aanbiedingen om een vergelijking uit te maken. Daarom heeft u de mogelijkheid om energie te vergelijken.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie