€245,- Cashback bij energiecontract van Oxxio

Oxxio heeft aantrekkelijke kortingen voor de consumenten die willen overstappen. Vindt u dat het tijd is voor een andere leverancier? Dan kunt u gerust onderzoek doen en het voordeel bij Oxxio zien. Klanten zien voordeel in het 3-jarig contract en kiezen dat contract dus zeer frequent. Waarom dit contract? Om te beginnen ontvangt u een welkomstkorting van €245,- en betaalt u over de periode van 36 maanden(3 jaar vast) een scherp tarief. Geen koppijn met toestanden als prijsstijgingen.

U kunt zelf te weten komen wat uw jaarkosten voor energie kunnen zijn bij een eventuele overstap naar Oxxio. Stel dat u een verbruik heeft van 1840 kWh stroom en 1100 m³ gas. Wat zijn dan de kosten ? Bij dit verbruik gaat u het eerste jaar betalen € 769,44 . Dit bedrag betaalt u na verrekening van uw € 240,- cashback regeling. Het eerste jaar betaalt u € 64,12 per maand voor groene stroom en gas. De kosten na het eerste jaar zullen dan op jaarbasis € 1.014,44 zijn. Komt per maand neer op het bedrag van € 84,54. Benieuwd als u ook voordelig uitkomt met Oxxio? Bekijk dan via Goedkoopsteenergie.com snel de aanbieding.

Oxxio aanbiedingen

Oxxio heeft meerdere aanbiedingen voor de consument. Het 1 jaar contract en het modelcontract van Oxxio zijn ook heel leuke aanbiedingen. Houden we bovenstaand verbruik aan? Uitgaande hiervan betaalt u voor 1 jaar € 765,61. Dit komt dan weer neer op een maandelijkse last van € 63,80 . Dit jaarbedrag is na aftrek van de éénmalige € 240,- op uw jaarnota. Het modelcontract is het contract voor degenen die het flexibel willen houden. De halfjaarlijkse (1 juli 2017)tariefaanpassing is om de bocht en heeft vast wel ook voordeel voor u. U kunt dan ook gelijk checken wat u gaat betalen voor het variabel (model)contract op maand – en jaarbasis.

Goedkoopsteenergie.com is er  om u en ook uw naasten te begeleiden door het proces van overstappen en/of vergelijken van energieleveranciers. Aanbiedingen zijn er overal te vinden , maar het is belangrijk dat u ook goed geholpen wordt tijdens het proces. Wees wijs en vergelijk op Goedkoopsteenergie.com!

Plaats een reactie