€240,- Korting op energie & gas bij Qurrent

Het mag bekend gemaakt worden: u krijgt maar liefst €240,- korting op energie en gas van Qurrent. De vraag die bezig zal houden is ongetwijfeld: Hoe zal mijn nieuwe rekening eruit zien bij deze energieleverancier? Dat is simpel op te vragen met energie vergelijken op de website. Tegen het einde van het jaar is het een trend dat consumenten op zoek gaan naar aanbiedingen voor energie. En het nú toevallig weer die tijd van het jaar. Neemt u deze aanbieding door en bekijk het voordeel!

Qurrent al 4 jaar door de Consumentenbond uitgeroepen tot de groenste

Nederland is meerdere duurzame energieleveranciers rijk en Qurrent is er één van. Het is geen toeval dat ze reeds 4 keer op rij zijn uitgeroepen tot de duurzaamste energieleverancier. Vanaf het jaar 2014 wordt Qurrent consistent uitgeroepen tot de groenste energieleverancier. Is dat toeval? In dit geval niet. Qurrent zet zich ook consist in voor duurzame energie. En dat scheelt. Deze energieleverancier is verder  ook onderdeel van Stichting DOEN.

Op naar een duurzame toekomst met Qurrent

De focus van een stichting is niet het behalen van winst, maar eerder op gezmelijke doelen. Het doel van Qurrent is nú: het laten overstappen van zoveel als mogelijk mensen naar duurzame energie. Om te beginnen verkopen ze dus ook echte groene stroom. Dat komt bijvoorbeeld van uw eigen stukje windmolen. Die staat ergens in Nederland op een windmolenpark. Groen geproduceerd in eigen land!

Qurrent helpt besparen op energiekosten

Het moment dat consumenten gezamenlijk een duurzaam project opzetten worden zij bijgestaan. Ze krijgen bijvoorbeeld hulp bij het besparen op hun energieverbruik. Of u kunt ook de assistentie inroepen van Qurrent bij de aanschaf van uw eigen zonnepanelen. Of de mogelijkheid bestaat er ook om deel te nemen aan een zonnepark indien uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen. Genoeg maieren om de hulp van Qurrent in te roepen dus. Nederland wordt middels dit soort van initiatieven flink op weg geholpen naar de verduurzaming.

Wat wordt uw mogelijke voorschotbedrag?

Om te weten te komen wat uw voorschotbedrag is gaat u uw maandbedrag moeten berekenen. Op basis van uw verbruik kunt u dat gaan berekenen. De korting van €240,- wordt automatisch verrekend. U kunt dan gaan vergelijken als deze aanbieding voor u van betekenis kan zijn. Het nieuwe voorschotbedrag kunt u dan heel makkelijk leggen naast uw huidig factuur. Het verschil, dat is de besparing. GoedkoopsteEnergie.com is een onafhankelijke vegelijker en werkt op basis van transparantie. U krijgt alle aanbiedingen van de verschillende energieleveranciers te zien en kunt zelf u keus gaan maken. Dat doet u op basis van het individueel voordeel dat te halen valt. Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie