€180,- Cashback bij 1 jaar Oxxio contract

Het is zover, over een paar maanden moet u weer uw energiezaken regelen. Uw huidige energieleverancier geeft u alvast een paar opties mee waaruit u een keuze zal moeten maken. U vraagt zich dan meteen af als deze contracten wel de voordeligste zijn op de markt. dat valt nog te bezien. Wel is er een speler op de markt die 100% groene stroom gegarandeerd tegen scherpe prijzen kan leveren. Oxxio helpt u aan groene energie tegen voordelige tarieven en u heeft uw energieverbruik ook nog de hand. Bij de overstap krijgt u zelfs eeen casback korting die éénmalig wordt afgetrokken.

Oxxio overeenkomst met cashback korting

Het overstappen naar een andere energieleverancier gaat u ondernemen om te besparen. Daarnaast om een betere service te genieten ten opzichte van het huidige. Oxxio weet waar u naar uitkijkt en zorgt daarvoor. Besparen op kosten, in dit geval energiekosten. Met de overstap geniet u garantie op onder andere:

  • Het tarief– de kosten zullen voor de duur van het contract vast en bovenal voordelig uitvallen
  • Complete energie-app- De Oxxio App stelt u in staat om op een eenvoudige manier uw energieverbruik in de hand te houden. Deze App krijgt u GRATIS bij.
  • Windstroom– U krijgt van Oxxio 100% Windstroom en CO2 gecompenseerde gas geleverd
  • Cashback korting– De mensen die overstappen naar een contract krijgen een  éénmalige korting die wordt afgetrokken van het eerste jaarfactuur bedrag. EXTRA voordeel

Deze voordelen vormen gegarandeerd een aantrekkelijke basis die zeker ter overweging genomen zal worden.

Sluit een 1 jaar deal af en profiteer van €180,- cashback korting

Wacht niet langer en stap over naar Oxxio. Sluit een 1 jaar contract af en profiteer van € 180,- cashback korting. Bespaar EXTRA en zet wat aan de kant vor de komende zomer. Bereken binnen 60 seconden wat u gaat betalen. Gebruik daarvoor uw verbruikswaarden voor stroom en gas. De rekentool geeft op basis van uw opgegeven verbruik het gemiddelde bedrag.

Vergelijk standaard energie als u binnenkort moet overstappen. Het is 90% van de tijd zo dat u minder gaat betalen dan nu het geval is. Dat is dus een niet te verwaarlozen kans. Wie wilt er nou niet besparen op energiekosten? Precies! Bekijk de energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com en stel uw voordeel tijdig veilig.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie