E-ON maakt besparen simpel en duidelijk

E-ON is een leverancier die in de drukke en complexe energiemarkt uiteindelijk het alternatief wilt zijn voor de consument . E-ON weet hoe belangrijk het is voor de consument om zijn energiecontracten goed geregeld te hebben . Dat geldt ook voor de zakelijke consument. Het streven van E-ON  is niet om de energiewereld te veranderen , maar om het juist te verbeteren . En het is tot nog toe succesvol . Duidelijk over kosten , eerlijk advies en betrouwbaarheid van afspraken zijn allen kenmerken van de service van E-ON. Beloften gemaakt , worden waar gemaakt. Klanten van E-ON worden met de expertise en tactvolle service van verbruiker naar bespaarder omgeschoold. Stap over naar E-ON en bespaar met met tarieven vanaf € 1190,30 per jaar voor groene stroom en gecompenseerd gas. 

Energieproducten van E-ON

Het bedrijf biedt standaard 100% duurzame energie zonder meerprijs. E-ON levert elektriciteit van 100% Nederlandse zon of 100% Nederlandse wind. Wilt u als klant duurzaam zijn ? Bij E-ON kan dat . Opgewekte groene stoom uit  Nederland en geen zorgen over stijgende energieprijzen als u eenmaal bent overgestapt . Vermeldenswaard is ook dat de overstapservice GRATIS is . E-ON garandeert dat u bij het overstappen niet zonder energie komt te zitten en in geval van een overstapboete wordt die door het bedrijf overgenomen . Dat is de E-ON manier van zaken doen .

Contracten van E-ON

E-ON zorgt ervoor dat de klant goed zit met een scherp tarief voor energie. Consument kunnen diverse voorkeuren hebben en het bedrijf zorgt er dan ook voor dat een ieder aan zijn of haar trekken komt. Voor degenen die voor korte periode gebonden willen zijn is er het E-ON 1 jaar vast contract voor € 1168, 85  ( U krijgt hierbij 2 maanden GRATIS groene stroom en gecompenseerd gas ).

De consument die langer een verband wilt hebben met E-ON kan het contract van 3 jaar vast aanvragen met een betalingsverplichting van €  1170, 82 per jaar ( U krijgt hierbij 6 maanden GRATIS groene stroom en gecompenseerd gas).

Er zijn ook consumenten die willen  kiezen voor E-ON vanwege de groene stroom en gecompenseerd gas , maar zonder vast contract. Voor hun heeft E-ON dan het variabel contract dat ieder moment opzegbaar is, De kosten daarvoor zijn op jaarbasis € 1190.03.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Goedkoopsteenergie.com  brengt de consument en de leveranciers dichterbij mekaar . Aanbiedingen die lopend zijn worden geplaatst op de site en kunnen aantrekkelijk zijn voor aankomende klanten . De site heeft een vergelijkingsmachine waarbij de leveranciers allemaal zichtbaar zijn voor keuze. Wees wijs en vergelijk met Goedkoopsteenergie.com .

 

Plaats een reactie