€ 150,- Korting bij 1 jaar Powerpeers contract

Er moet een goede connectie zijn tussen de producent en afnemer van groene energie. Dat is tenminste de mening van Powerpeers. Elek schakel telt bij de energietransitie naar het gebruik van alleen duurzame energie. Als afnemer van groene energie levert u een bijdrage aan de verdere verduurzaming van Nederland. Bent u producent ? Dan kunt u vanuit die positie duurzame energie samen delen met klanten die dat willen afnemen. Dat is het proces! Simpel, maar effectief voor de energietransitie. Powerpeers doet haar aandeel door de schakels met elkaar te verbinden. Ook kunt u via Powerpeers nú een 1 jaar vast contract sluiten met € 150,- korting op energiekosten  aan verbonden. 

Schone bron uit eigen omgeving kiezen ook een optie

Bent u een echte nationalist? Wilt u uitsluitend duurzame energie uit eigen land? Dan kunt u zich aansluiten bij het online platform van Powerpeers. Via dit platform wordt u in staat gesteld uw bron naar voorkeur te kiezen. Het ligt geheel aan u om uit  zonne-energie te kiezen of windenergie. Het kan ook afkomstig zijn van waterkracht. Bent u producent van duurzame energie? Dan kunt u het platform gebruiken om aan afnemers te komen.

Bepaal zelf de herkomst van uw energie

Heeft u een producent gespot die u graag verantwoordelijk wilt stellen voor het leveren van uw energie? Is die aangesoten bij Powerpers? Het kan dan geregeld worden dat u rechtstreeks energie van hem afneemt. U krijgt op de dashboard te zien van welke producent uw energie afkomstig is(locatie). De tarieven worden laag gehouden, het platform moet een klant- en prijsvriendelijk effect hebben voor de consument.

1 Jaar contract met € 150,- korting

Is het tijd om weer uw energiezaken te regelen? Wilt u dit keer echt wel alles goed regelen? Stapt u dan maar gerust over naar Powerpeers. De lopende energiedeal van 1 jaar met € 150,- EXTRA korting zal zeker een positief effect hebben op uw budget.  Meer geld over om leuke dingen mee te doen of sparen. Noem maar op! Raadpleeg de energievergelijker van GoedkoopsteEnergie.com en bekijk het aanbod diepgaand. Lijkt het u dan wat? Overstappen geblazen. Of toch niet? Dan kunt u rustig verder energie vergelijken. De energie aanbiedingen liggen er, maak een keus.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie