€ 125,- EXTRA besparen met Energiedirect 2 jaar vast contract

Groene stroom, er wordt heel veel over gesproken en terecht. Nederland maakt zich op voor de verdere verduurzaming en hoe meer mensen overstappen des te beter het is. Intussen zijn er meerdere energieleveranciers die groene stroom aanbieden. U krijgt tal van producten voor de voeten geworpen. Het is dan best moeilijk om uit te maken welke het beste product is voor u. EnergieDirect.nl is ook een leverancier en geeft dus altijd hun BESTE BOD aan u. Groene stroom en CO2-neutraal gas op basis van uw verbruik afnemen met EXTRA korting. Extra besparen op stroom en gas betekent dat u meer overhoudt vor andere leuke zaken.

Extra korting en andere voordelen op een rijtje

EnergieDirect zorgt voor voordelige groene stroom en CO2-gas zonder poespas. U hoeft dus niet bang te zijn voor allerlei addertjes onder het gras. EnergieDirect regelt het zodanig dat u simpelweg uw energie voordelig en eenvoudig kan afnemen. De voordelen die deze energieleverancier biedt liegen er ook niet om. U mag onder andere rekenen op:

  • 100% Windstroom/ CO2- neutraal gas
  • Voordelige prijzen( overstappers en de trouwe klanten)
  • Regelneef app – U heeft met deze app volledige controle over uw energiezeken
  • Tankey app- Dit is een EXTRA service waarbij klanten van EnergieDirect goedkoper tanken bij aangegeven service stations. U bespaart per liter tot wel 5 cent
  • De overstap wordt ook volledig geregeld

Het kan in principe niet mis als u extra besparen wilt op uw energiekosten. Gewoon overstappen naar EnergieDirect.nl.

Beste keus: 2 jaar vast contract + € 125,- cashback korting

Er zijn meerdere producten die EnergieDirect aan de man brengt. Het doel is om de consument te laten besparen op energiekosten. U kiest op basis van uw verbruikswaarden(stroom/gas) berekenen wat u gaat betalen aan energie.Vandaar dat het vergelijken van energie zeer belangrijk is.  Natuurlijk kunt u er nog voordeliger van af komen als u gaat voor een vast contract. Het 2 jaar vast contract van EnergieDirect.nl laat u direct € 125,- EXTRA besparen. Geen poespas erom heen.  Toch aan het twijfelen? Bekijk dan andere energie aanbiedingen en onderzoek waar het voordeel ligt.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie