€ 125,- Cashback bij 2 jaar contract Energiedirect.nl

Iedere Consument aast nu op een contract met voordelen. Het ligt dus aan de energieleveranciers om contracten samen te stellen die trekken. Energiedirect.nl heeft ALTIJD wel een BESTE BOD voor U. Als leverancier van groene stroom & gas is het van groot belang om de consumenten te doen overstappen naar een ‘groen’ contract. Het milieu wordt dan flink geholpen en Nederland haalt dan ook sneller haar klimaatsdoelen.

Energiedirect zet de voordelen op een rijtje

Om u te overtuigen van de voordelen zet Energiedirect.nl ze op een rijtje. Dat zodat u weet waar u aan toe bent. Transparantie wordt u door Energiedirect altijd gegarandeerd. De voordelen zijn onder andere:

  • 100% Wind en CO2-neutraal gas ( Standaard)
  • Scherpe deals ( ook voor de klanten die reeds zijn aangesloten)
  • GRATIS Regelneef App ( u kunt direct uw energiezaken regelen)
  • Tankey App – met deze app wordt u verwezen naar aangesloten tankstations om goedkoper te tanken (tot 5 cent goedkoper)
  • De overstap wordt geregeld

Dit pakket is zeer gebalanceerd en u haalt er veel uit. Daarnaast is er ook nog altijd een EXTRAATJE te krijgen bij Energiedirect.nl. Dat kan in de vorm zijn van een cashback korting of een fanstore item van PSV.

Cashback korting van € 125,- bij 2-jarig contract Energiedirect.nl

Al sinds 2002 levert Energiedirect.nl u groen stroom en gas. Energiedirect.nl heeft een paar producten die ze aan de man brengen. Eentje daarvan is het 2 jaar vast contract voor groene stroom & gas. Gewoon voordelige groene stroom en gas vastleggen voor 2 jaar zonder poespas. Stap over naar direct voordeel! U krijgt bij het sluiten van het 2 jaar contract krijgt u € 125,- terug. Bereken vandaag nog wat u gaat betalen indien u overstapt en kiest voor dit contract.

Vergelijk zo veel en zo vaak mogelijk de contracten van energieleveranciers met elkaar. Automatisch kiest u dan voor de voordeligste. GoedkoopsteEnergie.com presenteert u de energie aanbiedingen die op het moment de grootste voordelen met zich mee brengen. U kan deze informatie dan gebruiken om een geschikt contract te zoeken.

Plaats een reactie