€ 1085,- per jaar bij 3 jaar contract LEON zeewolde ( de Groene Daler)

LEON zeewolde is een relatief nieuwe speler op de markt voor duurzame energie. Dit bedrijf is gestart als een lokaal initiatief in Zeewolde en is zich gaan uitbreiden. Er moet versnelling komen in het gebruik van hernieuwbare energie en ze helpen om aan dit proces gestalte te geven. De markt is aan het veranderen gezien de behoefte aan elektrische energie en zal ook nog sneller gaan stijgen in de nabije toekomst. LEON gaat planmatig te werk. Ze hebben als doel om op lokaal niveau volledig in de behoefte aan elektrische energie te voorzien. Dat kan zeker lukken gezien het feit dat particulieren en bedrijven gestimuleerd worden om zelf energie op te wekken. LEON heeft als doel te gaan van lokaal naar nationaal!

LEON Zeewolde aanbieding: 3 jaar vast contract scherp geprijsd

LEON Zeewolde is opgericht met het doel om hun klanten een goede en langdurige goede relatie te garanderen. Wat mag u verwachten na het sluiten van een contract? U kunt een hoogwaardig contract tegemoet zien met kwaliteit en leverbetrouwbaarheid als peilers. En dan ook nog de prijs die zeer scherp is. In de energievergelijker is er een voorbeeld geplaatst op basis van 1840 kWh stroom en 1100 m³ CO2 gecompenseerd gas. De totale kosten op basis van deze verbruikswaarden zijn geschat op € 1085,- per jaar(3 jaar contract). Lijkt dit wat te zijn voor u? Wilt u weten wat u mogelijk kunt betalen bij het sluiten van een 3 jaar vast contract bij LEON? Bezoek dan de website en voer uw verbruiksgegevens in. Binnen enkele ogenblikken krijgt u een geschatte berekening eruit op basis van het ingevoerd verbruik. Bent u daar tevreden mee? Is het voordeliger dan het bedrag dat u nu betaald? Dan heeft u de keus om nu over te stappen naar LEON Zeewolde. Dan maakt u samen met LEON energie!

Goedkoopsteenergie.com heeft als taak u te voorzien van het laatste nieuws op het gebied van energie. Dat houdt ook in de allerlaatste energieaanbiedingen. Naast deze aanbiedingen zijn er natuurlijk ook andere die ook passen bij uw levensstijl. U kunt dan de energievergelijker op de website gebruiken om de betere voor u eruit te halen. Het maken van een keus is dan simpeler dan voorheen. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie